Theo Walcott az Arsenal hivatalos weboldalának elárulta, már nagyon várja a következő idényt, de addig is nagyon szurkol a csapatának, hogy sikerüljön trófeával zárni az idényt.

A 25 éves Walcott a tél folyamán szenvedett súlyos sérülést, amikor a januári Tottenham elleni FA-Kupa mérkőzésen egy szerencsétlen mozdulat következtében elszakadt a keresztszalagja. A sérülés következtében az angol játékosnak értelemszerűen ki kellett hagynia a szezon hátralévő részét, és a nyári világbajnokságról is le fog maradni.

"Mindenki nagyon hiányzik. A szívem szerint a pályán lennék a csapattársaimmal. De azt gondolom, a jövő szezon még fontosabb lesz, mind magamnak, mint a csapat számára."

"Ha sikerül megnyerni az FA-Kupát, amire van esélyünk, ha a saját stílusunkban játszunk, akkor a csapat még több sikert akar majd. Szerintem az első trófea nagyon fontos, és ahogy ez megvan, mind többet akarunk majd."

"A menedzserünk számára is jó lenne, ha sikerülne behúzni az FA-Kupát. Az elmúlt években mindenki másnál többször hitt bennünk. Ha nem is játszunk jól, mindig ő viszi a felelősséget, pedig nekünk kellene hoznunk az elvárt teljesítményeket a pályán hétről hétre."

"Ez is mutatja, milyen sok hitet tesz a csapatba, szóval nagyon jól jönne neki is egy siker. Hihetetlen évek voltak az Arsenalnál, mielőtt még ideigazoltam, és a menedzserünk azt az érát akarja megismételni."

Walcott hónapokra való elvesztése negatívan hatott a csapatra, ám az angol játékos szerint nem csak az ő hiánya volt negatív befolyásoló tényező.

"Ahogyan azt már a menedzserünk is elismerte, nehéz volt megbirkóznunk Aaron Ramsey, Mesut Özil vagy Jack Wilshere hiányával, főleg, hogy ők is egy időben dőltek ki. Azt megérzi a csapat, ha három kulcsjátékos egyszerre nincs a pályán."

"Nagyon szomorú volt látni, hogy a fontos játékosok mind ugyanakkor sérültek le, de a keretben fel kell dolgozni ezeket az eseteket. Az ember mindig fitten szeretné tartani a legjobbjait, de sajnos nekünk ez most nem sikerült."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá