Nicklas Bendtner tegnap bizonyította, hogy furcsa dolgokra képes az élet, ugyanis a tegnapi Hull City mérkőzésen már az első perc végén betalált.

A dán válogatott csatár Olivier Giroud pihenése miatt volt a kezdőben és az első gólját szerezte 2011 márciusa óta. Bendtner góljával az Arsenal tovább erősítette a vezetőhelyét a táblázaton, az Arsenal már 34 egységet számlál a neve mellett. A korábban dán szamuráj elégedetten nyilatkozott.

Ez egy fantasztikus érzés. Azt hiszem a gólom utáni ünnepléssel egy fergeteges show kezdődött.

- kezdte a 25 éves szamuráj, aki folytatta

Ez volt az idei szezonban az első gólom, ami nagyon jól sikerült. Örülök a találatomnak és a győzelemnek.

Nehéz egy olyan játékosnak, aki régen lépett pályára, mivel a játékosok akikkel játszom, csodálatosak. Tegnap volt pár változtatás a megszokott kezdőben, azonban mindenki jól játszott.

- a dán ezután a szezon további részére tért ki.

Nagyon várom a következő időszakot, hisz tudjuk nagyon nehéz lesz. Mindenkire szükségünk lesz. Összpontosítanunk, élesnek kell maradnunk és meg kell próbálnunk a lehető legtöbb pontot letenni az asztalra

- mondta ironikusan Bendtner.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

10 éve
Törölt felhasználó
Bendtnernek újra megjött a kedve a csapatért játszani :D?
,,Nagyon várom a következő időszakot, hisz tudjuk nagyon nehéz lesz. Mindenkire szükségünk lesz. Összpontosítanunk, élesnek kell maradnunk és meg kell próbálnunk a lehető legtöbb pontot letenni az asztalra"
10 éve
Törölt felhasználó
Ó de tudtam, hogy ilyet fog nyilatkozni...
10 éve
Szokásos szerénység ,nagy figura! :D

Szólj hozzá