Nicklas Bendtnernek rengeteg alkalma lett volna arra, hogy gólt szerezzen a szombati, Blackburn elleni meccsen, azonban egyik helyzetét sem tudta értékesíteni, így a szurkolók céltáblájává vált, amikor Wenger lecserélte őt.

Ezzel szemben Emmanuel Eboué, akit még decemberben fütyültek ki az Emiratesben, szenzációs formában állt be, ugyanis az utolsó tíz percben két gólra is futotta tőle.

Arséne Wenger reméli, hogy Eboué teljesítménye átragad Bendtnerre is.

"Természetesen Eboué egy példa lehet Bendtnernek." - mondta a menedzser."

"Bendtner is meg fog változni ilyen téren, emiatt nem aggódok. Jobban aggódtam annak idején Eboué miatt. A rajongók a teljesítményt akarták, és ez a legjobb mód, hogy válaszoljunk nekik."

"Elégedett vagyok, hogy Eboué elkezdett gólokat termelni, mert úgy nézett ki, hogy sosem tud majd. Ez is mutatja, hogy mennyire fontos szerepe van a pszichológiának ebben, mert az előtt is szerzett egy gólt, múlt hét szombaton pedig újabb kettőt. A góljai előtt meg úgy volt, mint ha sosem sikerülne neki áttörni ezt a gátat, és ez egyre jobban a fejben marad."

"Ha nem szerzett volna a Burnley ellen gólt, és nem rúgott volna a Blackburn ellen sem, akkor nem vállalta volna a büntetőt, ez is mutatja, hogy miylen fontos a magabiztosság."

Wenger azonban elárult még egy érdekes dolgot:

"Már hosszú ideje megkötöttül Eboué új szerződését."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

15 éve
Törölt felhasználó
Remélem.

Szólj hozzá