Pontosan egy héttel ezelőtt jelentette be a klub, hogy Mathieu Flamini újraszerződött egykori együttesével, meg nem erősített hírek szerint három évre írt alá a kőkemény középpályás.

A 29 éves középpályás Jack Wilshere sérülése miatt már az első félidő végén pályára lépett a Tottenham ellen, s nagy szerepe volt a csapat győzelmében, hisz remek játéka mellett igazi vezérként szerepelt a pályán.

Flamini boldogan tért vissza régi-új egyesületéhez, s olyan érzések keringnek benne, mintha 6 évvel ezelőtt el sem hagyta volna a csapatot.

Olyan érzés ez, mintha hazatértem volna. A Tottenham ellen játszani egy igazi szenzáció, egy remek érzés, hisz ez egy hatalmas derbi.


"Nem könnyű ellenfél a Tottenham, de ez az összecsapás különös a klub, a szurkolók és a játékosok számára is. Személy szerint, nekem ez volt az első mérkőzésem és természetesen megszerettem volna mutatni az elkötelezettségemet a klub iránt, illetve, hogy kész vagyok mindent beleadni ezért a csapatért. Remélem mindenki látta ezt. Amikor feljöttem a pályára maximumot nyújtottam."


"Hallottam már többször is, hogy olyan ez, mintha el sem hagytam volna klubot, de ez tényleg így van. Van néhány játékos, akikkel ezelőtt is együtt játszottam, valamint a stáb tagjait, és rajtuk kívül jó pár embert ismerek, aki a távozásom előtt ugyanígy itt volt. A szurkolókkal való viszony csodálatos volt, szeretném is nekik megköszönni azt a hangulatot, amit vasárnap teremtettek. Remek volt."


Nem Flamini volt az egyetlen érkező az Arsenal csapatához, mellette az olasz kapus, Emiliano Viviano, és a jól ismert, világklasszis irányító Mesut Özil is csatlakozott. Flamini abszolút elégedett az érkezésükkel.

A csapatunk nagyon magas minőséget képvisel. Nagyon lényeges, hogy azon játékos, akik a klubnál vannak minőségi labdarúgók legyenek, hisz ők tudják a különbséget jelenteni egy-egy mérkőzés során.


"A csapatszellem fantasztikus nálunk, azt hiszem ez vasárnap is látható volt, hogy nem csak a csapatért, hanem egymásért is küzdünk. Ez jelenti a különbséget a nagy mérkőzéseken."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

11 éve
Törölt felhasználó
ericsson!"Podolski és Oxi is decemberben térnek vissza. Momentán semmi sem indokolja a januári csatárvásárlást"

Egész nyáron csatárt kergettünk egy egészséges Podolski-val, és Chambo-val a keretben, tehát elvileg a visszatérésük nem lehet indok arra, hogy nem érkezik egy újabb támadó.
Kell a versenytárs Giroud mellé, hosszú a szezon!
11 éve
Törölt felhasználó
A "korzikai" remélem a legjobb formában tér vissza hozzánk, és az a minimum ,hogy felszántja a pályát, ha már kapott egy új esélyt, hogy jóvá tegye bűneit! Én személy szerint, jobban örültem volna Fellaini-nek,Gustavo-nak,Bendernek,de még Kondogbia-nak is,Songról nem is beszélve, de ez van. A "téli nagy igazolás" -hoz meg annyit, hogy egyértelműen látszik Özil mezeladási mutatóiból, hogy érdemes befektetni egy sztárjátékosba, mert amellett ,hogy nagyobb média figyelem ,és a csapat is erősödik, anyagilag is bőven megtérülhet mezeladásokból! Persze nem azonnal, de szerintem ,ha nem vettünk volna senkit akkor sokkal kevesebb új mez ment volna el, az 100%! Befektetés nélkül nem lehet semmilyen vállalkozást felfuttatni, ezt Wenger tudja a legjobban! Az Emirates is egy befektetés, minden új játékos is az, egy sztárjátékos pedig a legjobb befektetés szerintem! Kroanke-ék szeme előtt jojózik a sok font köteg már! Egyértelmű ,hogy Özil mezeladásaiból származó többlet bevételeket, illetve a maradék pénzt, egy újabb sztár játékosba kellene fektetnünk. Suarez jó lenne, főleg ha a Liverpool elkezdene bénázni ,mert ,ha ott lesznek az élbolyban kizárt, hogy eladják nekünk a legjobb játékosukat!
11 éve
Törölt felhasználó
Jó persze én se azt mondtam hogy kell, meg égető szükségünk van rá. Csak naa :D Biztató ez a nyilatkozat, ha másra nem is a jövőre nézve mindenképp :D (Már ha tényleg volt ilyen nyilatkozat)
11 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg nem is kell senki majd a forma és a sérültek eldöntik,!
11 éve
Törölt felhasználó
TheOx, ez mind szép és jó, ám a probléma ott kezdődik, hogy Podolski és Oxi is decemberben térnek vissza. Momentán semmi sem indokolja a januári csatárvásárlást, illetve ha Giroudon kívül Walcott és Podolski sem bevethető, akkor Cazorla vagy Chamberlain játszik hamiskilencest. Nem jön senki a télen.

Szólj hozzá