Arsene Wenger szerdai sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Mathieu Flamini visszatérhet a Newcastle ellen készülő keretbe, azonban Alexis és Arteta még mindig nem bevethető.

A francia szerint Sanchez legkorábban a január 9-én megrendezendő FA kupa találkozón léphet ismét pályára, míg Arteta ugyan már visszatérhetett a teljes körű edzésekhez, még nincs meccs-fitt állapotban.

Flamini elképzelhető, hogy visszatér a hétvégén. Alexis szombaton még nem, de a Sunderland ellen már akár pályára léphet.

Arteta visszatérhetett az edzésekhez, de még nincs megfelelő állapotban.

Ami mindenképpen jó hír, hogy a Bournemouth elleni meccsről nincs újabb sérült, így várhatóan ismét lesz néhány változtatás a szombati csapatban. Valamint ismét szó esett a hosszú-távú hiányzókról.

Nincs újabb sérült. Mindenki rendben van hétfőről, így biztosan fogok változtatni a csapaton.

Rosicky három hét múlva kezdheti meg az edzéseket a csapattal, ami Wilshere-t illeti; továbbra is azt gondolom, hogy van esélye visszatérni febrárban, viszont az EB-vel kapcsolatos kérdések még túl koraiak.

- mondta Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

8 éve
Törölt felhasználó
Állítólag még él...
8 éve
Törölt felhasználó
Én azt olvastam még régebben, hogy novemberben volt legközelebb a visszatéréshez egy Lorient elleni meccs kapcsán, de az edzésen újra lesérült, és a Marseille stábja már abban sem biztos, hogy a szezonban vissza fog térni.
8 éve
Diabyról tudtok valamit?
8 éve
Szegény Wilshere-ről akkor már ne is beszéljünk... :down:
8 éve
Amikor 3 hétből így lesz 3/4 év... nálunk ez már csak így szokás.

Szólj hozzá