A BBC Sports értesülései szerint az Arsenal napokon belül leigazolhatja egykori játékosát, Mathieu Flaminit.

David Ornstein a Twitterén azt a hírt adta közre a Twitterén, hogy a tárgyalások folyamatban vannak Flamini és az Arsenal között, ám a napokban mindent véglegesíthetnek a felek. A BBC újságírója szerint Wenger tervei szerint Flamini lesz a vészmegoldás a védekező középpályási és szélső hátvédi posztokra.

A 29 éves francia védekező középpályás egy pár napja együtt edz az Arsenal csapatával, ám az eddigi tervek szerint csak addig tett volna így Flamini, amíg meg nem állapodik valamelyik angol középcsapattal.

A Daily Mail információi szerint azonban Wenger elégedett Flamini edzésmunkálataival, s azt tervezi, hogy egy rövid távú szerződés keretein belül visszaigazolja egykori játékosát. Amennyiben az Arsenalnak sikerült holnap angliai idő szerint délig beregisztráltatnia a játékost, Flamini akár már a Fulham ellen bevethető lesz.

Flamini visszaigazolása a negyedik olyan alkalom lenne, amikor Wenger egy egykori játékosát szerződteti le az Arsenalhoz - korábban ez Theirry Henry-val, Jens Lehmannal és Sol Campbellel fordult elő.

A hírek szerint Wenger rövid távú megoldást akar találni a középpályán keletkezett hiányosságokra, miután az elsődleges célpontot, Lars Bendert nem sikerül idén leigazolni a Leverkusentől.

A Manchester City játékosa, Gareth Barry egy másik opció lett volna, ám lényegesen drágábba került volna, mint a szabadúszó Flamini leszerződtetése.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (46)

11 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Abban igazad van, ha múlt héten én azt mondtam Cabayera, hogy fölösleges akkor Gourcuff is az. Nekünk vkp kell, védő,szélső és persze egy csatár.
11 éve
Törölt felhasználó
"Mindegy ki jön, csak jön már valaki" alapon azért nem kellene leigazolni a két franciát. Flamini esetében még pozitívan állok a dologhoz, Őt jól ismerem, tudom mire képes, mivel már játszott itt korábban, de ugye volt egy silány Milan-os korszaka, viszont Gourcuff esetében ez nincs így, szerintem nem rá van szükségünk.
11 éve
Törölt felhasználó
Gourcuff nagyszerű játékos. Szar helyre igazolt, de most a Lyonban kezdi visszanyerni formáját ő is elférne.
11 éve
Törölt felhasználó
Én örülnék Flaminival ingyen jönne. Egy emberrel több, de percsak akkor örülök neki, ha ez nem veti vissza a többi célpont iránti érdeklődést, mert hogy ő "univerzális" játékos.
11 éve
Hagyjatok már Gourcuffal!!

Szólj hozzá