Az Arsenal a várakozásoktól eltérően kezdte a szezont, miután 3-1-es vereséget szenvedett az Aston Villa csapata ellen, ráadásul hazai környezetben, ami még kínosabbá teszi az ágyúsok számára, azt az ominózus délutánt.

A csapat fiatal jobbhátvédje, Jenkinson elismerte, az egész csapat rendkívül csalódott a hétvégi eredmény után, megértik a szurkolók frusztrációját, s mielőbb szeretnék helyre hozni a dolgokat.

Az Arsenal a szerdai napon Bajnokok Ligája selejtező mérkőzést fog játszani a Fenerbache együttese ellen, Jenkinson szerint a csapat eltökélt, hogy javítson hétvégi játékán, s megnyerje a mérkőzést.

Teljesen más eredmény születhetett volna, ha nem ezen a napon játsszuk ezt a mérkőzést. Néha nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogyan azt szeretnénk, de ilyen a futball.


Mindannyian hihetetlenül csalódottak vagyunk, ez egy olyan meccs volt, amit meg kellett volna nyernünk. Jóllehet, adott az esély szerdán, hogy visszavágjunk. Kemény mérkőzésnek nézünk elébe, de természetesen nyerni szeretnénk.


A Bajnokok Ligájában akarunk játszani. Ez a legmagasabb szint, s a mi csapatunk ide tartozik. Magabiztos vagyok a szerdai mérkőzés felől a csapatunk egysége miatt, remek karaktereink vannak az öltözőben.



A 21 éves hátvéd mindenesetre nyugalomra int, hisz hosszú még a szezon, s bár rosszul játszottak a hétvégén, szerinte egy meccsről messzemenő következtetést nem lehet levonni.

Ez egy maraton, nem pedig egy sprint. Ez csak egy mérkőzés volt, de természetesen rendkívül csalódottak vagyunk. A szurkolók elégedetlenségét is lehetett hallani, ami érthető, mivel nem ezt szeretnék a csapattól látni hazai pályán.


Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy nagyon csalódottak vagyunk, csakúgy, mint a szurkolók. Higgyék el, keményen fogunk harcolni azért, hogy rendbe hozzuk a dolgokat.


Hosszú a szezon, s bár rosszul kezdtük azt, de nagyon nagyon jól visszatudunk térni az ilyen estek után.


Elvesztettünk egy mérkőzést, de ebből nem lehet messzemenő következtetést levonni. Mint mondtam, mérhetetlenül csalódottak vagyunk, de küzdeni fogunk azért, hogy helyre hozzuk a hibáinkat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

11 éve
Szerintem nincs nagy félni valónk a Fenerbahce ellen...nem olyan jó csapat,mint amilyennek sokan gondolják.Egy Szczesny-Jenkinson-Merte-Kosci -Gibbs- Wilshere-Ramsey- Walcott-ROsicky/Cazorla-Podolski/Cazorla- Giroud kezdővel szerintem megnyerjük már az ottani meccset is.Én nem félek ,hogy kiesünk...

Szólj hozzá