A Sky Sports értesülései szerint az Arsenal 17.2 millió fontot ajánlott a brazil középpályásért, aki minden bizonnyal távozik a Bayern München-től az idei nyár folyamán.

A 26 éves játékos 16 mérkőzésen kezdett a tavalyi szezonban, az előttünk álló idényben viszont ez a szám valószínűleg tovább redukálódna, hisz a németek Thiago Alcantara személyében újabb középpályását vásároltak.

A Wolsfburg közel állt Gustavo megszerzéséhez, de biztos források szerint a játékos csak olyan csapathoz szerződne, mely indul a Bajnok Ligájában.

Az ágyúsok tehát versenyben vannak a játékosért, ugyanakkor német értesülések szerint Gustavo még nem döntött, mivel több ajánlata is van, különböző országokból.

A német értesüléseket Karl-Heinz Rummenigge is megerősítette, mondván a játékosnak temérdeknyi ajánlata van, s jelenleg még semmi sincs eldöntve.

"Luis-nak Angliából, Spanyolországból, Oroszországból és Németországból is vannak ajánlatai. A játékos még nem döntött a jövője felől."

 Olasz lapok szerint a Napoli is beszállhat a Gustavo-ért folytatott harcba.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

11 éve
Na a Napoli lekoccolhat! Már remélem elverték a Cavaniért kapott összes pénzüket, így nem hiszem, hogy versenyeznének velünk.

Én nem fogok Wengerre egy rossz szót se szólni, ha csak Gustavot veszi meg ,vele szerintem minőségileg mindenképpen felvennénk a harcot a dobogóért és a BL-ben is több esélyünk lenne. Ő mondhatni tökéletes igazolás lenne!
11 éve
Törölt felhasználó
Mind két "Lájos"-t le kell igazolni !!!! :D
11 éve
Törölt felhasználó
Hát az a pénz már aligha égetheti a kezüket.
11 éve
Törölt felhasználó
A Napolinak nagyon égeti a tenyerét a Cavani-ért kapott pénz. Ütős kis csapatot építenek.
11 éve
Törölt felhasználó
Remélem jól sül el a dolog!

Szólj hozzá