Mint arról korábban már beszámoltunk, Luis Gustavo egy, azon játékosok közül, akiért Arsene Wenger ajánlatot tehet a közelgő napokban, miután továbbra is egy védekező középpályás megszerzése a prioritás.

A 27 éves játékos tavaly nagyon közel állt ahhoz, hogy az Arsenal játékosa legyen, végül maga Gustavo lépett vissza az üzlettől, lévén Wenger nem tudta neki garantálni a rendszeres játéklehetőséget.

Német sajtóinformációk a nyár elején arról számoltak be, hogy a brazil szerződésében van egy konkrét kivásárlási ár, amely valamivel túllépi a 25 millió fontot, jóllehet a volt Bayern München-játékos a múlt hónapban jelezte, nem szándékozik elhagyni jelenlegi csapatát.

John Cross késő esti beszámolója szerint, Wenger megfigyelőket küldött a Bayern München-Wolfsburg német bajnoki mérkőzésre, hogy azok tanulmányozzák Gustavo teljesítményét egy esetleges ajánlattétel előtt.

A brazil válogatott középpályás azért is lehetne egy kiváltképpen jó megoldás az Arsenal számára, mert eredeti posztján kívül balhátvédként és középső védőként egyaránt bevethető szükség esetén.

Ami segítheti az üzletet, hogy a Wolfsburg erősen érdeklődik a távozófélben lévő Lukas Podolski játékjogáért, és talán a németnek sem lenne ellenére a hazájába való visszatérés, noha egyelőre a Juventus tűnik befutónak a támadóért.

Más kérdés, hogy az olaszok egyelőre csak kölcsönvennék Podolskit, míg a londoniak határozottan az eladásában gondolkodnak. Itt jönnek képbe a németek, akik viszont kifizetnék az Arsenal által kért összeget, és fedezni is tudnák Podolski heti 100 ezres fizetését.

Cross hozzáteszi, egy védekező középpályás mellett továbbra is a piacon van a klub egy belsővédőért, a legvalószínűbb megoldás Kostas Manolas lehet, aki már csapata keretében sem volt az idénynyitó mérkőzésen. Bár a konkurenciával számolni kell, ugyanis a Roma Benatia helyettesként számolna a göröggel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

10 éve
Na végre, egy igazolás, amellyel teljesen egyetértek. Ha Poldit is bele lehetne vonni a üzletbe, az hatalmas húzás lenne, megszabadulunk egy játékostól, akire egyáltalán nincs szükség és így bagóért el lehet hozni egy minőségi VKP-t, amire qurva nagy szükségünk lenne. *5-ös transzfer
10 éve
Aron: Javítani akartam arra,hogy nincs rá esély,csak lusta voltam.Biztos voltam benne,hogy valaki lecsap erre a mondatra! :lol:
10 éve
Törölt felhasználó
Falcao. :D

"Alig van rá esély"? Nulla, zéró, nuku, semmi, 10-10.
10 éve
Falcao tuti,hogy beszabna mindent! :lol: De alig van esély rá...Pedig, ha ő és Luiz Gustavo jönne akár a BL győzelem is reális cél lehetne.Szép álom! :lol:

Szólj hozzá