A Fenerbahce csapatával fog megmérkőzni Arséne Wenger csapata a főtáblára kerülésért az UEFA pénteki sorsolásának értelmében.

Az Arsenal a nem-bajnoki ágon várhatta a rájátszás-körre való párosítást, ám azon belül is kiemelve - köszönhetően az elmúlt évek BL-szereplései miatt.

A sorsoláson az UEFA bizottsága a Fenerbahcét húzták az Arsenal ellenfeléül.

Érdekesség azonban, hogy a török csapat egyelőre csak ideiglenes engedéllyel lehet tagja az idei Bajnokok Ligája-mezőnynek. Mint ismert, az UEFA korábban kizárta a Fenerbahcét a sorozatból a korábbi években történt sportfogadási-csalásaik miatt, ám ezt a döntést a Nemzetközi Sport-döntőbíróság (CAS) felülbírálta.

A kizárással kapcsolatos bírósági ügy még folyamatban van, ezzel kapcsolatban a végső döntést csak a visszavágók után hozzák meg az illetékes szervek. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi történne az összecsapás kimenetelével, ha később a Fenerbahcét visszamenőlegesen mégis kizárják a BL-ből.

A mérkőzéseket mindenesetre le fogják bonyolítani, az alábbi időpontokban:

Odavágó: Fenerbahce-Arsenal, augusztus 21., 20:45

Visszavágó: Arsenal-Fenerbahce, augusztus 27., 20:45

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

11 éve
Törölt felhasználó
Barazite, Fran Merida, kis túlzással közelébe se voltak a első csapatnak max kupába kaptak pár meccset és 20évesen mentek el kb. Mannonenak sem termett sok babér ha nem volt sérült kapus poszton 3. számú kapus volt inkább. Djourou még most is jó lenne szerintem 3-4. számú védőnek tökéletes de érthető hogy játszani akar. Williams semmivel nem jobb tőle (ha már őt szóba hozták velünk)

11 éve
Törölt felhasználó
Fecc! Azért Wenger igazolásai között akadnak olyanok akik rendesen besültek. Példának okáért Francis Jeffers, Denilson, Amaury Bischoff, Bendtner, Djourou, Nacer Barazite, Senderos, Fran Merida, Rui Fonte, Mannone, Lupoli, Inamoto, Cygan.
11 éve
Törölt felhasználó
bojan! Több a pozitív példa, mint a negatív.
11 éve
Törölt felhasználó
fecc04-ugye ezt te sem gondoltad komolyan,nagyon sok niemand(nem csak niemand) semmilyen fejlődést sem produkált Wenger kezei alatt.Sőt...
11 éve
Törölt felhasználó
matem! "Mi a garancia, hogy a lehetséges érkező niemandok is olyan fejlődést fognak produkálni mint Kosi ??"

Wenger.

Szólj hozzá