Jenkinson egyike az Arsenal azon hat brit játékosának, aki elkötelezte magát a klubhoz, miután idén meghosszabbította szerződését.

Arsene Wenger a brit csillagok köré épülő csapat fontosságáról beszélt - ezzel a kijelentéssel Jenkinson is egyetért.

Láttam, amit a főnök mondott [a brit magról].

Azt hiszem, azt mondta, hogy fiatal brit játékosok igazolása hasznos lesz, mert nagyobb valószínűséggel kötelezik el magukat a klubhoz és maradnak a klubnál hosszú ideig. Azt hiszem, igaza van ezzel a gondolkodással.

Úgy gondolom, hogy jelen pillanatban jó fiatal játékosok vannak. A főnök nem akárhonnan igazol játékosokat.

A főnök csak a legjobb játékosokat akarja az Arsenal-nak. Ha úgy gondolta volna, hogy máshonnan kell igazolnia, biztos vagyok benne, hogy úgy is tett volna. Nyilvánvalóan azt gondolja [egy brit játékos leigazolásával] ugyanolyan jól, vagy jobban járunk, mint bármely más lehetőséggel. Számunkra ez csak jót jelenthet.

Az én szemszögemből, jó dolognak tartom, hogy van egy brit magunk. Egy angol klub vagyunk és angol játékosokkal egy angol keret, valamint a szurkolók is kapcsolódni tudnak ehhez. Az Arsenal FC a legjobb játékosokat fogja leigazolni, úgy gondolom, nem igazán számít, hogy honnan is származnak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Törölt felhasználó
Most annyiban lehet más a szituáció, hogy talán nem lesz olyan távozó, aki annyira fontos része a csapatnak, tehát a mag együtt marad.
11 éve
Törölt felhasználó
erről a 100 helyről vérzik részről az jutott eszembe,hogy igen vannak bajok,de majd jövőre..csakhogy tavaly is ezt gondoltam és most is ez motoszkál bennem,hogy ezen és ezen a poszton jövőre beérnek a fiatalok és be is érnek,csak valamiért minden évben az egyik poszt résszel mindig van valami gond kb a semmiből,gondolok itt a tavaly remeklő középső védelezésre,végeredményben arra akarok kilyukadni hogy amivel ebben az évben gond volt valószínűleg jövőre nem lesz,de ismét lesz valami olyan probléma ami eddig nemvolt.
11 éve
Törölt felhasználó
Ezekre már nemtudok mit kommentálni,mindenki a csapaton belül dicséri az Arsenalt,pedig jól tudják,hogy vérzik 100 helyről...
11 éve
Törölt felhasználó
Sok mindenkiről elmondtuk már ezt.
11 éve
Törölt felhasználó
Na Ő az a játékos, aki saját magától el nem hagyná ezt a klubbot. Ő egy igazi Arsenalos!!!

Szólj hozzá