Theo Walcott úgy gondolja ,hogy nagyon jó formában fogják fogadni a Blackburnt az FA kupa 5. fordulójában ,miután egy kemény mérkőzésen sikerült legyőzni a Sunderlandet.

Az ágyúsok nagyszerű formában játszottak az első félidőben (Stadium of Light Stadionjában). Santi Cazolra szép góljával szerezték meg a vezetést, mely egy szépen kidolgozott összjátékból született Jack Wilsherenek és Theo Walcottnak köszönhetően. 

Arsene Wenger csapata kemény védekezésre kényszerült a három pont megszerzésért Carl Jenkinson kiállítása után ,Walcott pedig el van ragadtatva attól ,hogy a csapat megmutatta küzdeni tudását. 

Fontos győzelem volt.

- mondta az angol. 

A három pont megszerzésének köszönhetően nagyon jó formába lendültünk ,nem lesz hétközi meccsünk majd így szép hétnek nézünk elébe. Nagyon sok játékos most tért vissza a valogatott mérkőzésekről és szükségük van a pihenésre. Néhányuk talán pinhetetve is lesz az FA kupa meccsen ,de számunkra ugyan olyan fontos ez a meccs mint a többi, hiszen tovább szeretnénk jutni. Ha kikaptunk volna (a Sunderland ellen) akkor sem rágódtunk volna sokáig rajta ,de sikerült nyernünk és ennek nagyon örülök.



Nagyon magabiztosak vagyunk abban ,hogy a legjobb négyben fogunk végezni. Nagyon sok fajta helyzettel megtudunk birkózni. A minket körülvevő csapatok is nyertek ,de nekünk meg kell próbálnunk magunkra koncentrálni és annyi mérkőzést nyerni amennyi csak lehetséges. Majd meglátjuk ,hogy hol fogunk végezni a szezon végén ,de hitet kell mutatnunk ahogy a Sunderland ellen is tettük. Az öltözőben úgy éreztem ,hogy a csapat tele van győztes játékosokkal és a srácok fantasztikus munkát végeztek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (49)

11 éve
Törölt felhasználó
Pepe kinek a lábszárat törte el ? Tudomásom szerint senkinek. Pepenek tényleg vannak pillanatai mikor elszáll az agya, de ha minden rendben akkor a világ egyik legjobbja a saját posztján.
11 éve
Törölt felhasználó
Akármennyire sem a szívem csücske a holland, egyik játékosnak sem kívánom, hogy hasonló sérülésben legyen része. Ne legyünk már ennyire kicsinyesek! Elment, kész.

Gyuri104!
Az ágyéka körül találta el, ahonnan továbbpattanva rendesen belenézett a játékszerbe is. Robin reakciójából ítélve utóbbi jobban fájhatott, így arra következtetek, hogy elsőre nem pont "azt" találta el.
11 éve
Milyen jó indulatúak vagyunk! :D :D
11 éve
Igen ericcson, én is ezt vártam főleg Pepetől, mert ő hajlamos arra, hogy lábszárakat törjön. :D :D
11 éve
Törölt felhasználó
Nekem úgy van meg, hogy jól fejen küldték, ám kicsikét extrémebb dolgokat vártam volna a Marcelo Pepe Ramos hármastól Robin felé. Remélhetőleg a visszavágón vezetni fog a United és elborul valamelyiknek az agya :D

Szólj hozzá