Az angol válogatott játékos jövője heves spekulációk témája volt, de Walcott elfogadta a klub feltételeit és a szerződéshosszabbítást pénteken be is jelentették.

A 23 éves játékos megkönnyebbült és végre kizárólag a játékra koncentrálhat. Elmondása szerint elsődleges célja mindig is az volt, hogy maradjon az Emirates Stadionban.

Nagyon elégedett vagyok. Az utolsó három mérkőzés előtt(a Chelsea elleni nincs benne) már majdnem kész volt a szerződés, de azért még lekötötte a gondolataimat,

mondta Walcott az Arsenal Playernek.

Nehéz úgy játszani, hogy ezt teljesen kizárd a fejedből, de próbáltam a legjobbat nyújtani és remélem mindenki elégedett azzal amit csináltam. Mindig is maradni akartam és örülök, hogy a klub és én közös nevezőre jutottunk.
Nagyon sok spekuláció volt az utóbbi időben és nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a jövőm alakult. De most szóljon minden a jelenről.

Walcott a 15. gólját lőtte a szezonban a vasárnapi, Chelsea elleni 2-1-es vereség alkalmával. A játékos szerint az Arsenalnak nagyobb intenzitással kell kezdenie a mérkőzéseit ha feljebb akar kerülni a táblázaton.

A második félidőben kezdtünk csak játszani. Szégyenletes, hogy kaptunk két ilyen hanyag gólt és csak ez után ébredtünk fel. Erőt kell sugároznunk és meg kell érdemelnünk a győzelmet az első perctől, nem csak miután gólt kaptunk,

mondta a játékos.

Ez egy kiábrándító dolog. Uraltuk a második játékrészt és szégyen, hogy nem tudtunk egyenlíteni, pedig talán megérdemeltük volna. Van néhány pozitívum is azért, de tanulnunk kell az elkövetett hibákból.

Az Arsenalnak van egy mérkőzése szerdán a West Ham ellen és Walcott elmondása szerint semmi más, csak egy győzelem adhat lendületet az Ágyúsoknak.

"Sok csapat van amelyik erősebb lett az idén, úgyhogy ideje nekünk is a gázra lépnünk. Nem akarunk 'kapj el ha tudsz-ot' játszani. Pontokat akarunk szerezni amilyen hamar csak lehetséges."

"Van egy nehéz meccsünk a West Ham ellen otthon és készen kell állnunk rá. Ez egy kemény összecsapás lesz, de a hazai támogatás mellett el kell kezdenünk pontokat szerezni."

"Elég változó képet mutattunk otthon az utóbbi időben, ezért el kell kezdenünk jól játszani és ha azt a mentalitást mutatjuk mint a második félidőben(a Chelsea ellen), akkor rendben leszünk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

11 éve
11 éve
Törölt felhasználó
Gourcuff, Diame/Mbiwa. Ők ketten jönnek ha minden jól megy, ám Diame-t a BL miatt jobban favorizálnám.
11 éve
Törölt felhasználó
Ha Coq-t tényleg kölcsönbe adjuk a Betisnek akkor biztos jön egy vkp. Vagyis így lenne logikus.
11 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Sérülékeny, formán kívüli, öreg? Akkor olcsó! Ő fog jönni, ez már szinte biztos.
11 éve
fecc04: Remélem, hogy nem jön Gourcuff... Sérülékeny, formán kívül lévő, már nem is olyan fiatal, minek ő ide?
Én azt olvastam, hogy még nem tettünk le Mbiváról, + Villa jönni akar.

Szólj hozzá