A hírek szerint eredményesek voltak a szerdai hivatalos tárgyalások Theo Walcott menedzsere és az Arsenal képviselői között, így a játékos hamarosan aláírhatja az új, öt évre szóló szerződését a csapattal - írta a Metro jól értesült újságírója, Jamie Sanderson.

Walcott legalább kétszer utasította el az Arsenal 75 ezer fontos heti fizetést tartalmazó ajánlatát a közelmúltban, emiatt félő volt, hogy legkésőbb a nyáron ingyen távozhatott volna a csapattól a jelenlegi lejáró szerződése miatt.

A legutóbbi nemhivatalos megbeszélések azonban eredményre vezettek, Walcott döntésében pedig az is közrejátszhatott, hogy Wenger a közelmúltban középcsatárként játszatta őt, ahol meglehetősen gólerősen játszott.

A szóbeszédek szerint a kívánt poszt mellett jelentősen emelkedett az Arsenal által kínált fizetési összeg: ennek megfelelően Walcott akár 90 ezer fontot is kereshet majd hetente.

Walcott a hírek szerint elégedett az Arsenal ajánlatával, a felek a közelgő napokban még össze fognak ülni, hogy az új megállapodás részleteiről is megállapodjanak, így a hivatalos bejelentés később várható.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

11 éve
Törölt felhasználó
legjobb tudomásom szerint Adrian Lopez nem csak szélső,csak ottis tud játszani,Atleticos haver szerint szinte úgyanaz mint Agueró,főleg csatár és árnyékként játszik
11 éve
Ebben egyetértünk, ericsson! Ba el lesz a Chelseanél a szezon végéig, amikor majd megveszik Falcaót és majd szépen el kezd padozni.
11 éve
Törölt felhasználó
arsenal kid, Ba-t többre tartják mint ami. Túl van sztárolva, a Dinamoban se lesz ott huzamosabb ideig.
11 éve
Annyi biztos ha Adrian jön neki is még meg kell szokni a pl-t, lehet, hogy nem lesz mindjárt kulcsfigura. Én is személy szerint jobban elnéztem volna egy PL-ben edződött gyereket, mint Ba vagy Fellaini, de mind1. Zaha ígéretes tehetségnak tűnik, én elhoznám a srácot,lenne még ideje úgy is berobbanni, ismerve a szokásos sérülés hullámokat jó szolgálatot tehet.
11 éve
Adrian Lopez egy szélső, tehát valószínűleg Zaháért nem teszünk ajánlatot. Nem rossz a srác, de összességében most elég nekünk egy fiatal angol tehetség pályáját (Oxi) egyengetnünk, nem kell még egy a sok közül. Igazság szerint okés, hogy Zaha Arsenal-rajongó, de nagyon nem úgy fest, mintha tényleg olyan jó lenne a Crystal Palace-ban, mint ahogyan azt az angol sajtó felhájpolja..

Szólj hozzá