Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján a frusztráltságának adott okot, hogy még mindig nem tud új hírekkel szolgálni Theo Walcott hosszabbítását illetően.

A legfrissebb hírek szerint a csapat továbbra sem tudott megegyezni a játékos menedzserével, aki még mindig 100 ezer fontos heti fizetést akar kiharcolni Walcottnak, míg az Arsenal maximum 75-80 ezret ajánlana. Tovább nehezíti az ügyet, hogy Walcott nem akar belefolyni a hosszabbítási tárgyalásokba.

Miután a játékos jelenlegi szerződése 2013 nyarán lejár, az Arsenalnak az utolsó esélye a télen lesz, hogy pénzzé tegye Walcott játékjogát, s megpróbálon pótlást igazolni a 23 éves szélső helyére.

Azt azonban Wenger is elismerte, hogy frusztrált a játékos körül kialakult helyzet miatt.

"Theóval kapcsolatban nincs új hírem. Személyesen csak közvetetten vagyok érintett a tárgyalásokban, de jelen állás szerint nem történt előrelépés ezügyben." - mondta Wenger.

"Őszintén, nagyon frusztrált vagyok emiatt. Köztem és a játékos között minden tiszta, de Theónak döntenie kell."

"Már hosszú ideje tárgyalunk Theóval, nem indult el késéssel ez a dolog. Mindig megpróbáljuk a leghamarabb elindítani a tárgyalási folyamatokat." - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

11 éve
Ha megy theo közölük elnézegetnék valakit: ben arfa, dzagoev, schürle. Most nagyon más nem jut eszembe, de biztos vanak még olyan emberek, akivel lehetne pótolni.
11 éve
Soha sem értettem, hogy miért kell ennyit szarakodni egy szerződéssel. Ha tényleg megakarnák tartani, akkor nem 75-80 ezreket kéne neki ajánlani.
11 éve
Törölt felhasználó
Ez így van, megérdemelné de azért Ő is engedhetne belőle. Mert ha tényleg olyan elkötelezett lenne és tisztelné a klubbot akkor hajlandó lenne rugalmasabban kezelni a dolgokat. Gondolom Ő is tisztában van azzal,hogy milyen a klub politikája stb... Ha aláírna most például egy 85ezres szerződést idővel lehet újra lehetne tárgyalni,ha mindkét fél úgy érzi... Az is igaz,hogy a pad melegítők vagy vmelyik még a padra se kekl, még is többet keres,ez van....lassan azok már elmennek. Ettől függetlenül nem kellene elszállnia Walcottnak, az a 80ezer is jó pénz, és ebből még több is lehetne ha maradna és teljesítene.
11 éve
60 perces Podolski ér 100 ezret ???? Elvileg ez egy él csapat, bár már vannak kétségeim, így meg sem kéne kottyannia az a 100 ezer. Meg mit várnak ??? Lassan 8 éve sz_rt se nyert a csapat, így nem nagyon akarnak bagóért ide jönni vagy itt maradni a játékosok.
11 éve
Én nem a vezetőség, hanem a csapat mögé álltam be. Egy picit a játékosoknak mostanság túl nagy pofájuk van. Ezt nem csak Walcottra értem, hanem alles zusammen.

Szólj hozzá