Theo Walcott az Arsenal 'könyörtelen' támadóalakzatát emelte ki, miután az Ágyúsok - a tavalyi szezon után - ismét 5:2-es győzelmet arattak észak-londoni riválisaik ellen.

Az előző idénnyel ellentétben ezúttal minden Arsenal-gólt más játékos rúgott, ám Walcott most is eredményes volt: az angol játékos minden sorozatot egybevetve már a kilencedik találatát szerezte.

"Azt gondolom, a jobbik csapat nyert. A Spursnek voltak jó pillanatai, de a meccs egésze alapján megérdemelten hoztuk a három pontot." - mondta Walcott.

"Könyörtelenek voltunk elől, ez az öt különböző gólszerzőnk is bizonyítja - ilyen pedig már egy ideje nem történt. Vicces, hogy ugyanaz az eredmény született, mint tavaly - ezt ki gondolta volna?!"

A fiatal támadó tagadta, hogy az önbizalom-hiány gondot jelentett az Arsenal számára a meccsen, de az 5-2 bizonyosan sokat segít az eddigiekben sokat szenvedő csapatnak.

"Eddig a hullámvölgyekről szólt a szezonunk. Ugyanakkor egyre jobban kezdem bebiztosítani a helyem a kezdőben, és ott vannak a többiek is: Santi Cazorla már az első szezonjában villog Angliában, Olivier Giroud kezdi megmutatni, hogy mit is tud ő valójában, Lukas Podolski rendkívül hasznos gólokat lő, és persze Jack is visszatért már."

"Úgy vélem, a magabiztosság mindig is megvolt. Ez viszont egy nagy győzelem volt a számunkra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

11 éve
Törölt felhasználó
Jack szétkapta volna a főemlőst.... http://www.flickr.com/photos/27453474@N02/8196766328/
11 éve
11 éve
Ezen már meg sem lehet lepődni Bendtnernél! Egy tajparaszt a tag, de annyira balfasz, hogy jövő nyáron megint a nyakunkon fog ragadni!
11 éve
Törölt felhasználó
Bendtner népszerűsége ettől csak tovább nő az Arsenal szurkolók körében... Gratulálok, Adebayor 2.0

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1230985/nicklas-bendtner-would-consider-tottenham-switch?cc=5739
11 éve
fecc04: jajj bocs, félre olvastam!Azt a nem szócskát kihagytam, azért nem értettem miért írsz ilyet,mikor ebben semmi olyan nem volt,hogy le akar lépni, sőt!

Szólj hozzá