Carl Jenkinson az Olympiakosz elleni sajtótájékoztatóján elmondta, jelenleg csak az arsenalos karrierjével foglalkozik, s nem törődik azzal, hogy behívja-e Roy Hodgson az angol válogatott keretébe.

A múlt hétvégén felröppent pletykák szerint az angol válogatott szövetségi kapitánya fontolóra vette, hogy behívja az ebben a szezonban remekül játszó Jenkinsont a Háromoroszlánosok keretébe San Marino és Lengyelország ellen, az Arsenal játékosa azonban nem foglalkozik a spekulációkkal.

"Csak a klubfutballal törődik, ez jelenti a kenyeremet. Csak az Arsenalra és a következő meccsünkre koncentálok." - mondta Jenkinson.

"Finnország már megkeresett, de tájékoztattam őket arról, hogy most az Arsenal az első számú. Hogy ebből ki mit olvas ki, már a maga dolga." - mondta a játékos, aki anyai ágról finn származású, így a skandináv ország válogatottja is lehet.

"Előbb-utóbb meg kell majd hoznom a döntésemet, de addig is csak az előttem álló következő meccsre koncentrálok."

Jenkinson kitért a jelenlegi jó teljesítményének okaira is.

"Nagyon élvezem a játékot és szerepkörömet, ez nagyon sokat jelent. A magabiztosság is közrejátszik a jó játékomban. Jól érzem magam jelenleg, és erre akarok építeni, remélhetőleg pedig az önbizalmam is csak még tovább nő majd."

"Kényelmesen érzem magam a pályán már ezen a szinten is. Ahogyan mondani szokás, beilleszekdtem, felvettem a tempót. Csak azt akarom folytatni, ahogyan most is játszok."

"Az elmúlt évben hihetetlenül sok minden történt. Rájöttem, hogy ezen a szinten a futball a magaslatokról és a hullámvölgyekről szólnak, de mindegyiket tiszta fejjel kell megélni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá