Theo Walcott az egyik angol lapnak adott nyilatkozatában elárulta, mi a legfőbb akadályozó tényező abban, hogy aláírja az új szerződését az Arsenallal.

Mindössze pár nappal az idei nyári átigazolási szezon zárulta előtt robbant a hír, miszerint Walcott nem hajlandó elfogadni az Arsenal által formálisan ajánlott feltételeket. A hírek szerint az anyagi feltételeken ment a vita, s pár óráig az is felmerült, hogy Arséne Wenger együttese túlad a játékoson.

A játékossal folytatott privát megbeszélésésen azonban Walcott tudtára adta Arséne Wengernek, hogy szándéka szerint szívesen hosszabbítana az Arsenallal, így a francia végül úgy döntött, hogy nem adja el az angol szélsőn. Az új szerződés azonban még mindig nem került aláírásra, sőt, a Daily Mirror szerint augusztus vége óta egyszer sem ültek tárgyalóasztalhoz a felek.

Ez a szituáció érződik Walcott játszatásán is, a mizéria kirobbanása óta a játékos egyszer sem szerepelt az Arsenal kezdőjében, ám az ESPN-nek adott interjújában elárulta: remélhetőleg ez a helyzet hamarosan változni fog.

"Maradni akarok, legendává akarok válni az Arsenalnál. Theirry 22 éves volt, amikor az Arsenalhoz igazolt, és legedna lett azzal, hogy középső támadóként játszott. Ez számomra is egy óriási tényező lenne." - mondta Walcott.

"Már egy ideje jobb szélsőként játszok, de ahogy Thierry számára is eljött az idő, hogy középső csatár legyen, úgy - azt gondolom - számomra is ez lenne a megfelelő pillanat."

"Itt nem a pénzről szól az egész, nem olyan személyiség vagyok, akit a pénzt motivál. A döntéseimet csak a futball határozta meg."

"Az egész hosszabbítási procedúra egy hosszú folyamat, az előző szerződésemet hat hónapig tárgyaltuk. Remélhetőleg valamit most is össze tudunk hozni. Én azonban sohasem állítottam azt, hogy menni akarok, sőt, nagyon is itt akarok maradni." - tette hozzá a játékos.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

12 éve
Már amikor ide igazolt Oxi lehetett látni benne a potenciált, óriási tehetség volt már az Arsenal előtt is. Szerintem az elmúlt évek legnagyobb fogása ez a gyerek.
12 éve
Hol olvastad ezt, Ericsson?
12 éve
Törölt felhasználó
1993 augusztusi Oxi. Félelmetes, hogy egy 19 éves taknyos kölyök a korához képest milyen szinten van.
Kíváncsi lennék élőben mit tudna ellenünk, így tv-n keresztül nem jön át annyira mekkora sztár már.
12 éve
Törölt felhasználó
....És miért is ne! A helyét átvehetné AOC. Aki jobban cselez, jobban lő, jobban fedezi a labdát..., és középen a "leggyorsabbnak", "csak bele kell botlania". Láttunk már ilyet jól működni! Kétség kívül gyors és kreatív jobboldali támadásokat vezethetnénk, ha feltételezzük, hogy Theo középen lehet annyira eredményes, mint Gervinho :roll:
12 éve
Törölt felhasználó
Ez a beszéd Theo!!Küzdeni kell a helyért,mert hosszú lesz a szezon.Már tavaly is voltak remekbe szabott gólja és idén Giroud impotenciája és Gervinho bizonytalansága miatt nyugodtan megkaphatná a lehetőséget középen.Egyébként meg Defoe-nak is jól megy középen!!

Szólj hozzá