Alex Ferguson, a Manchester United-Barcelona felkészülési meccset követően a csapata hivatalos weboldalának adott nyilatkozatában megerősítette, hogy újabb ajánlatot tettek az Arsenalnak Robin van Persie-ért.

Ahogyan arról ma beszámoltunk, egy manchesteri lap szerint van Persie minden eddiginél közelebb áll a Manchester Unitedhez - ám az újság értesüléseivel ellentétben a 29 éves támadó nem hagyta el az Arsenal kölni edzőtáborát, hogy tárgyaljon Fergusonékkal.

"Nem mondhatok semmi új információt van Persie-vel kapcsolatban. Tettünk érte egy ajánlatot, de az Arsenal több klubbal is próbál tárgyalni a játékos ügyében. Meg kell izzadnunk ezügyben, de remélhetőleg, jól sül majd el a dolog számunkra. Egyelőre nincs semmi előrelépés, de nagyon dolgozunk." - mondta Ferguson, majd hozzátette:

"Meg kell vallanom, halvány gőzöm sincs arról, hogy van Persie hozzánk igazol-e. Egyelőre semmilyen módon nem tudunk előrelépni az Arsenallal. Nehéz megmondani, hogy miért állnak ilyen módon hozzá a témához. Nem tudom, mi van a gondolatukban, semmit nem árulnak el a követeléseikből."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (40)

12 éve
Szerintem hiába ajánlgatnánk a PSG-nek ha a shitty-be se akar menni akkor oda se fog. Legjobb lenne, ha a Realba menne (bár ha megy úgyis a unitidbe megy). >:-(
12 éve
Törölt felhasználó
Alig várom már, hogy Podolski-t, Giroud-ot és Cazola-t Arsenal mezben lássam focizni a Köln ellen! :)
12 éve
Törölt felhasználó
"Bármely" csapatba mehet, csak az MU-ba ne! Az fájna a legjobban! Én sajnos ki is nézem Robin-ból, hogy sz@rva a szurkolók és a csapattársak véleményére, eligazol az egyik legnagyobb riválishoz. Ha mindenképp távozni akar, beajánlhatnánk őt a PSG-nek!
12 éve
Törölt felhasználó
Frimpong beszólt vanPersienek :D :D " We all need help when we Down.... But we forget to thank and be loyal to the people that helped us get up " utána meg kiírta, "Please my tweet is not directed at anyone it's just my own personal taughts thank you "
12 éve
De remélem Robin van olyan profi, hogyha egy Roony mond pár jó szót róla nem rohan egyből Wengerhez.
Ezek a csapatok undorítóak, tényleg fosnak tőlünk, nehogy véletlenül összeálljon egy ütőképes csapat.
Amúgy meg eredetileg Robinból nem számoltunk pénzzel, mert elvileg innen vonult/vonulna vissza, úgyhogy egy 20 nem hiányozna a kasszából, csak Robin nyavalygásával változott a kép.

Szólj hozzá