Sir Alex Ferguson a Manchester United hivatalos oldalának elárulta, hogy kemény ütközetre számít a vasárnapi mérkőzésen. Az Arsenalnak van is oka a visszavágóra, hiszen augusztusban nagy győzelmet arattak a mienk felett így nyílván az Arsenal meg akarja bosszulni ezt a súlyos vereséget.

 

Ferguson elárulta, hogy sokkal szorosabb és keményebb mérkőzés elé néznek majd Londonban.

 

A vasárnapi mérkőzés egy mozgalmas időszak kezdetét jelenti a számunkra. Reményeim szerint jól jövünk ki ezekből a hetekből, melyek döntőek lehetnek a szezonunk további részére.

 

Az Arsenal ellen mindig nehéz meccset játszanunk és a mostani találkozó is nehéz lesz. Remekül felálltak a nagy vereségük után és nagyon jó időszakot tudtak maguk mögött, mellesleg a Bajnokok Ligjában is tovább mentek

 -mondta a skót, aki ezután kitért Henry visszatérésére is.

 

Amikor megláttam, hogy szobrot emeltek neki, tudtam, hogy ez a legjobb felvezetése a visszatérésének, még ha egy rövid időre tér is vissza.

 

Mindenki láthatta, hogyan reagáltak a szurkolók a Leeds ellen lőtt góljára. Fantasztikus volt, még mindig egy remek játékos és remekül motiválja a többieket azzal, hogy az Arsenal egy nagy alakjával játszhatnak együtt.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Törölt felhasználó
Bolton - Liverpool 2-0 :D :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Kikapott a Newcastle :)
12 éve
Törölt felhasználó
Ez a Fulham N'castle meccs kurva jó. Aki teheti nézze! ;-P
12 éve
Törölt felhasználó
Frimpong lesérült. :shut:
12 éve
Törölt felhasználó
fecc04 ez a dolog nem működhet hisz a negyedik osztály is profi bajnokság. Amikor a Rangers és a Celtic is indulni akart akkor az ötöd osztályba kellett volna indulniuk. Szerintem igazságtalanság lenne a többi csapattal szembe. Pl a negyedik osztály ezért lenne amatőr ahol népszerű patinás klubok játszanak.

Szólj hozzá