A kezdő: Szczesny, Jenkinson, Koscielny, Vermaelen,Santos, Song, Coquelin, Rosicky, Benayoun, Gervinho, van Persie.

Csere: Fabianski, Gibbs, Djourou, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Chamakh, Park.

Nyert az Arsenal és ezzel az Ágyúsok bebiztosították a helyüket a Bajnokok Ligája következő idényére is, ahol Arséne Wengerék a csoportkörtől kezdhetik meg a küzdelmeket.

A csapat meccse, akárcsak a Norwich ellen, nagyon jól alakult, hiszen a vezetést Yossi Benayoun már a negyedik percben megszerezte az Arsenalnak.

Ezt követően azonban, hasonlóképpen a Kanárik ellen, az Arsenal idegesen játszott, s a 15. percig a West Brom két gólt is lőtt s ezzel átvette a vezetést. Az első találatot, hiába előzte meg les, megadta a játékvezető, majd egy védelmi hibát követően Dorrans megszerezte a vezetést.

Szerencsére az Arsenal Andre Santos révén kiegyenlített még a félidő vége előtt, majd a második játékrészben Fülöp Márton hibáját követően Koscielny fejelte a kapuba a labdát, ezzel kialakítván a 2-3-as végeredményt.

Az három pont értelmében az Arsenal a harmadik helyen végzett a két manchesteri klub mögött, de megelőzvén a Tottenhamet és a Newcastle-t, így bármi is történik a BL-döntőben, Arséne Wenger csapata ott lesz a jövő évi Bajnokok Ligája-sorozatban, amelyet a csoportkörtől kezdhetnek majd el.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (421)

12 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok az egész csapatnak és mindenkinek akik ezt az oldalt látogatják
hajrá ARSENAL
12 éve
Törölt felhasználó
sírok :D :D :D Ezt küldöm a Tottenham csapatának :D :D :D :D :D

Ha felteszik azt a kérdést, hogy Tottenham? A válaszom rá :D :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mtl-MmRg3Gk#!
12 éve
Nekem ez a harmadik hely felér egy bajnoki győzelemmel, Wenger megmutatta,hogy nem akár mekkora edző, a 16. helyről hozta fel ide a csapatot, elképesztőő! :) Ezt kb 10 edzőből 1 ha megcsinálja!Sokkal jobban egybe volt ez a csapat ,mint tavaly, itt mindenki az Arsenalért harcolt, nem úgy ,mint tavaly!Idén nem volt Fabregas,Nasri mégis előrébb végeztünk!Voltak a szezonban hullámvölgyek, de nagyot játszott idén a csapat!Október elejére állt össze a kezdő, az igazolások is csak az utolsó pillanatokban jöttek, sokkal szerethetőbb volt ez az idei csapat ,mint a tavalyi!Azt se felejtsük el,hogy 2 hónapig szélsővédők nélkül játszottunk, ami azért itt az angol bajnokságban megmutatkozott, de miután mindenki felépült, elkezdtük nyerni a meccseket! :) Mentálisan is sokkal erősebb volt ez a csapat ,mint a tavalyi!Meghatározó játékosokat vesztettünk el a sérülések miatt az idény során és így is itt vagyunk a 3. helyen!Fantasztikus!!! :)
12 éve
Törölt felhasználó
Fura ,hogy az egyedüli hétvégi sport elfoglaltság csak a Forma 1 lesz. Olimpia egyátalán nem érdekel. EB háát az talán.. :D
12 éve
Törölt felhasználó
off: Robin van Persie a 30 bajnoki gólja mellett 10-szer lőtt kapufát. Ez kb. mindent elmond arról, hogy mennyire voltunk idén "szerencsések" (a bírói ítéletekről nem is beszélve...) - de akkor is megcsináltuk! 3. hely, yeah! ;)

Szólj hozzá