A WBA ellen folytatódik a bajnoki szezon az Arsenal számára.

Kezdő: Cech, Bellerín, Gabriel, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Xhaka, Özil, Alexis, Iwobi, Giroud.

Cserék: Ospina, Monreal, Holding, Ramsey, Elneny, Rene-Adelaide, Lucas.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (92)

7 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ha Sanchez maradna és jönne Reus, akkor összeállhatna a világhírű SÖR támadó hármasunk. :D
7 éve
Payet kellene meg egy jó bal bekk (sevilla, wolfsburg).

Sancsezt semmi pénzért nem adnám el és Özilt se. Reus fasza gyerek de ha a német orvosok nem bírnak vele akkor a mi dél amerikában orvosi egyetemre járt (és azt levelezőn elvégzett) doktoraink tuti ágyhoz vágnák 130 évre:DDD Ja és + Wenger edzésmódszere is sokat lendítene az életén. :DD

Kicsit a széleket erősíteném most és ezzel a támadó szekciót. Nem tudom Weblap hogy bírja majd a dolgokat és Walcinak ez most csak fellángolás volt vagy van még benne szufla. Ők nálam kérdőjelesek. Ox az 00. Perezt próbálgatnám még többet élesben. De ha nem akkor hoznék gyors jó rugótechnikás gamert ide előre mert más nem nagyon van. Ezért örülnék Payetnek. Tudom hypolták a gyereket meg minden de jó játékos.
Középpályán úgy érzem jó ideig rendbe leszünk...és nem elkiabálva nekem Wilshere lesz a nagy adum! Dolgozik a gyerek és hajt. Nem bulizik meg mittom én. Csaka-Wilshere-Özil KP az már jó. Elől Sancsez-Walcott(Weblap)/Payet. Ez már azért elég kombinatív lehetne. Ilyen Griezman meg Abemayung ide sose jön. Értük kár is erőlködni.

Szóval támadót a népnek meg bal bekket!!!
7 éve
Törölt felhasználó
Xhaka kurvajó LESZ. Már most is jó, de egyelőre messze túl sok a hibája ahhoz, hogy egyértelmű húzóemberként kezeljük. Nekem óriási kedvencem a svájci.
7 éve
Reus jó lenne, ha nem lenne sérülékeny, és nem Sanchez helyére, hanem mellé hoznánk.
7 éve
Pinokkió: Artetánál azért jobb a tag. ;-)

Szólj hozzá