Arsene Wenger elmondása szerint Theo Walcott élete egyik legjobb teljesítményét nyújtotta a tegnapi nap folyamán.

Walcott remek játékkal rukkolt elő a Newcastle elleni mérkőzésen, hiszen sikerült egy gólpasszt kiosztania Robin van Persie-nek, valamint rengeteg jó megmozdulást láthattunk a fiatal angol szélsőtől.

Az Arsenal szurkolói a 'szarkák' elleni találkozó után Walcottot választották meg a mérkőzés legjobbjának. Wenger szerint a szurkolók döntése nem volt meglepő.

Walcott kiemelkedően teljesített.

- mondta Wenger

Az első perctől az utolsóig remekül teljesített. Azt hiszem ez volt a legjobb mérkőzése.
Már a Milan ellen is top formában futballozott, és sikerült folytatnia ezt a remek teljesítményt. Inteligensen és erőteljesen játszott.
Az egyenlítés Walcottnak is köszönhető. Úgy gondolom, hogy megérdemli az elismerést, ugyanis kivételes teljesítményt nyújtott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Azt azért tegyük hozzá, hogy Walcott teljesítménye akkor esett igazán vissza, amikor nem volt mögötte Sagna. Egyrészt azért, mert legtöbbször egy középhátvéd (Djourou, Koscielny) volt mögötte, és nagyon mélyre vissza kellett húzódnia védekezni, másrészt pedig az előre játékban senki nem segített neki a szélen. Csak szenvedett, mi meg szidtuk. A szezon elején viszont sokkal jobb volt (hogy egyet mondjak (kettőt), elég az Udinese elleni meccsekre gondolni), és amióta visszatért Sagna újra nagy formában van. Az ő játékuk nagyon egymásra épül, az utóbbi időben pedig nagyon együtt mozognak, észre is vehető, hogy a legtöbb akciónk a jobb oldalon fut.
12 éve
Törölt felhasználó
Igen, valahogy korábban nem tudta ugyan azt a teljesítményt nyújtani egyik meccsről a másikra. Matemnek válaszolva, azért dicsérjük, mert az utóbbi időben valóban kiegyenlítetten, jól játszik. :)
12 éve
Walcottnak következetesen kéne jól teljesítenie, és akkor semmi gond nem lenne vele. A szerződéshosszabbítás pedig alap az esetében, csak ne lenne ennyire kicsapongó.
12 éve
Törölt felhasználó
Azon a meccsen is nagyon jó volt.
12 éve
Törölt felhasználó
Arsenal4! Hozzátenném még a Rovers elleni teljesítményét is ;)

Szólj hozzá