Az Arsenal a mai napon bejelentette, hogy Tomas Rosicky új szerződést írt alá a csapattal.

A cseh válogatott kapitánya kezdi megtalálni a régi formáját. Az előző három mérkőzésen két gólt szerzett Rosicky. A Tottenham és a Milan ellen.

Rosicky 2006 májusában csatlakozott az Arsenalhoz a Borussia Dortmund csapatától. A kis mozart 156 alkalommal szerepelt Wenger oldalán és ez alatt 19 gólt szerzett. Idén 28 mérkőzésen szerepelt és az utóbbi mérkőzéseken ő a középpálya szíve.


Nemzetközi porondon sem szerepelt rosszul, hiszen a 31 éves karmester 86 alkalommal ölthette magára a válogatott mezét. Szerepelt a 2006 os világbajnokságon, ahol először viselhette a kapitányi szalagot, melyet azóta is ő hord.

Rosicky az új szerződéséről ennyit mondott.


Az új szerződésem egy nagy megtiszteltetés. Szeretem az Arsenalt és büszkén is hordom a mezét. Ezt éreztem hat évvel ezelőtt is. Nem is lehetnék boldogabb, hiszen az új szerződéssel a jövőm is itt van.


A menedzser, csapattársak, személyzet és a szurkolók mind kiveszik a részüket ebből a nagy csapatból. Megtisztelve érzem magam az új szerződéssel, hiszen nagyon tehetséges játékosok vannak. Ennek a csapatnak a menedzser szerint fényes jövője lesz. Mindig is célom, hogy trófeákat nyerjek az Arsenallal és harcolni fogunk, hogy elérjük az álmainkat.

- mondta Rosicky. A hosszabbítást Wenger is értékelte.

 

Mindig is nagy csodálója voltam Tomas képességének. Boldog vagyok, hiszen elkötelezte magát a csapat mellett. Úgy gondolom, hogy egy kivételes játékos, egy olyan ember aki technikailag első osztályú.

 

A stílusa remekül passzol a miénkbe. Mindig harcol a csapatért és folyamatosan küzd. Ilyen játékosokat mindig szívesen alkalmazok. Minden tiszteletem az övé.

Rosicky hosszabbításának az egész oldal nevében gratulálunk!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Törölt felhasználó
Nagy ívből teszek rá, hogy Tomáš Rosický vagy Thomas Rosicky.
12 éve
Törölt felhasználó
Tomáš Rosický ,ericsson
12 éve
Törölt felhasználó
remek hír!
Akkor ma valami fantasztikus teljesítményt várok tőle ennek örömére és természetesen 3 pontot :D
GO GUNNERS!
12 éve
Törölt felhasználó
Zsohi.Nekem nem baj! Csak gondoltam szólok ;)
12 éve
FanofArsenal - Hétfő van... bocsássál meg :blank:

Szólj hozzá