Carl Jenkinson a tegnapi nap folyamán pályára léphetett a tartalékok között.

A fiatal védő 45 percet játszott a Norwich ellen, amit az Arsenal 5-0-ra nyert meg. A mérkőzésen olyan játékosok is lehetőséghez jutottak, mint Arshavin, Park, Benayoun vagy Chamakh.

A 20 éves Jenkinson nagyon örül, hogy felépült sérüléséből.

Örülök, hogy visszatérhettem.

- mondta a fiatal játékos

Minden nap keményen dolgoztam a rehabilitációm során, hogy mielőbb visszatérhessek. Boldog vagyok, hogy végre visszatérhettem.
Minden jól működött, ráadásul semmilyen fajta problémám nem volt, ami remek hír számomra, hiszen az ember nem tudhatja, hogyan reagál a szervezete, ha visszatér a pályára.
Az Arsenal egy nagy család. Mindig voltak emberek, akik segítőkezet nyújtottak nekem a sérülésem alatt.
Az orvosi stáb lenyűgöző. Állandóan motíváltak engem. Megvoltak győződve róla, hogy jó úton haladok a visszatérés felé. Nekik köszönhetem, hogy ezután a nehéz időszak után most itt lehetek. Nagyon hálás vagyok.
Egyre jobban kezdtem belejönni a játékba, amikor megsérültem. Nagyon frusztráló volt. Az előzző pár találkozón pályára léphettem, és kezdtem megmutatni az embereknek mit is tudok valójában, de ezek után megsérültem.
Három és fél hónap hosszú idő. Nagyon keményen kellett dolgoznom, de úgy gondolom, hogy a jövőre kell koncentrálni és pozitívnak kell maradnom. Ugyanígy kell gondolkodnom a jövőben is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
Törölt felhasználó
Még csak 20 éves, van hová fejlődnie. Sajnos rosszkor sérült meg. De szerintem bizonyította volna, hogy miért igazolta le Wenger!
12 éve
Törölt felhasználó
nem volt rossz vétel , de van még mit hova fejlődnie..!!!!
12 éve
Törölt felhasználó
A játéka emlékeztet Sagnolra, főleg a mozgása! :)
12 éve
Törölt felhasználó
beadásai veszélyesebbek, mint Sagna-é, de védekezésben jócskán kell még javulnia, de szerintem meg lehet benne a potenciál !
12 éve
Törölt felhasználó
Igen, sajnos rosszkor sérült le, tényleg kezdett elég szépen belejönni a játékba. Remélem újra megtalálja a "helyes utat"

Szólj hozzá