Az Arsenal gyenge formájának és az idei szezonban elszenvedett több fájó vereségnek köszönhetően a sajtó rendre arról ír, hogy a csapat vezére, van Persie elégedetlen a jelenlegi helyzettel és távozni fog. A klub szeretné Robin szerződését meghosszabbítani, de a játékos korábban kijelentette, hogy csak a szezon végén kíván leülni a tárgyalóasztalhoz.

Általában minden nyáron eladjuk a legjobbjainkat, tavaly például Fabregas hagyta el a csapatot. A csapathoz közel állók félnek, hogy Robin nyáron távozik, eközben több szakértő, játékos és újságíró szerint épp a távozás lenne a legjobb döntése a hollandnak.

Ibrahimovic szerint van Persienek távoznia kell a csapattól, legalábbis az Ő helyében a svéd azt tenné.

"Amikor évekig nem nyersz semmit, a szurkolók megértik miért távozol, nézzük például Cesc esetét."

"A futball a trófeákról szól. Ha nem nyersz, távozni akarsz. Nem ismerem személyesen Persiet, de a Hollandiában eltöltött időszakról emlékszem arra, hogy egy nagyon tehetséges srác volt -azóta kiteljesedett."

"Nem tudom mit gondol jelenleg, de azt tudom, hogy ilyen helyzetben én mit tennék. Sokszor váltottam csapatot karrierem során -a kihívásokért és a kalandokért. 8 kupát nyertem 8 év alatt különböző csapatokkal, különböző országokban."

"Azonban, ha egész életedben egy helyen maradsz, könnyebben megy a futball. Otthon vagy és jól érzed magad. Ha öt különböző helyre mész, az egy igazi teszt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

12 éve
Törölt felhasználó
Jaj, Athlon, te sem gondolod komolyan, hogy egy JENKI pénzt fog ölni egy focicsapatba? Glazer is szétlopta a Unitedet... Ide Usmanov kell.

Kroenke-t pedig ki kell csinálni... Nem szó szerint, csak el kell érni, hogy rohadt kellemetlenül érezze magát tulajként (érzelmi hadviselés), illetve hogy üzletileg se érje meg neki - most azzal támogatjuk leginkább a csapatot, ha nem támogatjuk (nuku mezvásárlás, nuku meccsre járás, nuku minden). :coolsmirk:
12 éve
Lenne itt pénz az önfenntartó modellel is, minden évben profitot jelentünk be. Csak nem kéne kivenni az osztalékot minden évben, s egy picit áldozni kéne a cspaatra is, Kroenke táncsak nem halna éhen. Nem azt mondom hogy lenne 30 milliónk egy játékosra, de 4-5 játékosra lenne.
12 éve
Törölt felhasználó
Usmanov adná a pénzt, már többször tett ajánlatot a csapatnak bizonyos összegekről, hogy fektesse Wenger játékosokba de Kronke minden alkalommal leszavazta mert a 67%a mellett megteheti. Kronke ezt azzal magyarázza, hogy hosszú távon akarja az Arsenal anyagi helyzetét a lehető legjobb szinten tartani.

Kronke tényleg csak a zsebét akarja tömni a csapatból és amíg profitot hoz neki a csapat szerintem nem is fog változtatni ezen...
12 éve
Fabregas0490! Zlatan felfogása is csak egy felfogás a futballhoz. A saját érdekei érvényesülnek egy játékosnak, és ezt is meg lehet érteni. A mai világban, amikor már a futballban is a pénz dominál (kvázi pénzért vesznek sikereket, ha összejön nekik) egyre több ilyen van, mint amit Zlatan is csinál. De ettől ez még nem teszi szimpatikusabbá a játékost a szurkolói szemében!
12 éve
Most ne haragudjatok srácok de itt nem arról van szó hogy klubbhűség hanem ahogy Ibra mondta a futball a trófeákról szól és nem arról hogy hűséges vagy a klubbodhoz ! Igazat kell adni Ibrának és lehet hogy egy nagyképü szar de van is mire míg Van Perise sajnos fele annyit sem tud felmutatni mint Ibra 8 év alatt ! Én nem védem Ibrát mert énis rühellem de abban igaza van hogy akármilyen hűséges is vagy meg szereted a csapatot ha 8 éve nem nyersz semmit akkór azért elgondolkodsz rajta hogy váltsak e vagy sem ! És erre nagyonjó példa Fabregas avagy Henry is elmentek kupákat nyertek ha ittmaradnak megintcsak nem nyernek semmit és ezt mindegyönk tudja leggbelűl csak nem valljuk be sosem ! Szeretem az Arsenalt 12 éve nekik szurkolok de most akármit is mondunk a kritikákat elkell fogadnunk mert tényleg így van ahogy azt sokan lenyilatkozzák ! Ahogy Berkamp is mondta túl kiszámíthatóak vagyunk és így nem megyünk majd semmire !

Szólj hozzá