Theo Walcott elmondása szerint jó lenne sok gólt szereznie, de a fiatal szélső a helyzetek kialakítását tartja elsődleges céljának.

Az angol válogatott játékos eddig 10 gólpasszt adott csapattársainak ebben a szezonban. A legtöbbet természetesen Robin van Persienek adta.

A 22 éves játékos továbbra is ezen az úton szeretne továbbhaladni.

"Szsélőként a legfontosabb feladatom, hogy gólpasszokat osztogassak." - árulta el Walcott
"A gólok csak másodlagosak számomra."

"A Blackburn elleni találkozón néhány alkalommal csak be kellett passzolnom középre a labdát, amikből gólt szereztek a többiek. Remélem sikerült megkönnyítenem Robin dolgát."

Az Arsenal 4 mérkőzés után végre ismét nyerni tudott a Blackburn ellen. Walcott elmondása szerint a csapat nagyon fusztrált volt a rossz eredmények miatt. A fiatal szélső szerint csak a csapat tud változtatni ezeken a rossz eredményeken.

"Több klasszis játékosunk is található az öltözőben. Nagyon csalódottak voltunk a Bolton ellen elért 0-0 után, hiszen voltak lehetőségeink a találkozó folyamán. Ez viszont csak az egyik nagy csalódásunk volt a szezon folyamán. Azt hiszem az összes negatív dolog kitört belőlünk a Blackburn elleni mérkőzésen, és sikerült talpra állnunk."

"A mester sok kritikát kapott mindenkitől. Mi játékosok felnézünk rá, hisz mindig elviszi a balhét."

"Azok közé tartozunk, akik mindig jó munkát végeznek a pályán, de sajnos ez nem mindig bizonyul elegendőnek."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon várom már a következő mérkőzést!Azonban nem számítok gólzáporra,lényeg h nyerjünk.Egyébként Theo játékát csípem ,de ha megtanul egyszer a kapu előtt lehiggadni akkor nem csak az asszitokban fog jeleskedni.
12 éve
Törölt felhasználó
"Azt hiszem az összes negatív dolog kitört belőlünk a Blackburn elleni mérkőzésen, és sikerült talpra állnunk" - Hát ez látszott :D :D

Remélem Walcott tudja folytatni azt a játékot, amit a Rovers ellen láttunk tőle. A harmadik gólpassza, (Oxinak) élményszámba ment. Van Persievel pedig hihetetlenül érzik egymást!

Szólj hozzá