Az Arsenal hivatalosan is bejelentette, hogy Ryo Miyaichi a szezon végéig a Bolton Wanderers játékosa lesz.

A 19 éves japán játékos 2010 decemberében írhatta alá a szerződését az Arsenallal, ezt követően pedig fél évet a holland Feyenoordnál töltött. A 2011-es nyári felkészülési szezon alatt több barátságos meccsen is játszhatott az Arsenalban, s sikerként könyvelhette el a csapat vezetése azt, hogy az angol belügyminisztérium kiállította a Miyaichi számára a munkavállási engedélyét a különleges tehetségére hivatkozván.

Ebben a szezonban Ryo mindössze kétszer szerepelhetett az Arsenal felnőttcsapatában, mindkétszer a Ligakupában, csereként beállva. A fiatal szélső most a szezon végéig a Boltonnál próbálhat szerencsét, annál a csapatnál, ahol Jack Wilshere is befejezte a tanulóéveit.

Arséne Wenger azért ragaszkodott ahhoz, hogy angol csapathoz adják kölcsön Ryót, hogy 21 éves kora után hazai nevelésűnek regisztrálhassák majd a játékost a klub bajnokságra vonatkozó hivatalos keretében.

"Ryo egy nagyon gyors és tehetséges fiatal játékos. Mi is jól tudjuk, hogy fantasztikus fél szezont töltött a Feyenoordnál az előző idényben. Remélhetőleg a Bolton olyan hely lesz a számára, ahol kibontakoztathatja a tehetségét." - mondta Owen Coyle a Bolton hivatalos weboldalának.

A megállapodás értelmében Ryót nem nevezheti Coyle az Arsenal elleni, szerdai meccsen,

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Törölt felhasználó
Remélem sérülés nélkül megússza a szezon hátralevő felét és kellő játéklehetőséget kap.
12 éve
Törölt felhasználó
Go Ryo Go!!! ;)
12 éve
Törölt felhasználó
jó hír--- legalább játszik is ha már ide jött--
12 éve
Úgy örülök ennek a hírnek, mint ha mi vettünk volna valakit. :D
Remélem, hogy Wilshere példáját fogja követni. :)
Sok sikert neki! 🧀
12 éve
Szóval akkor kell nekünk még Hazard vagy Götze?! :D

Szólj hozzá