Theo Walcott szerint egyedül az Arsenal játékosainak kell felállni a padlóról azt követően, hogy a 2012-es naptári évben lejátszott három bajnoki mérkőzésből mindet elveszítették.

Az Arsenalnak a hétvégén azonban nem a ligában, hanem az FA-Kupában kell helyt állnia, méghozzá az Aston Villa ellen. A két gárda már találkozott egyszer az idei bajnokságban, akkor Robin van Persie és Yossi Benayoun góljaival 2-1-re győzött az Arsenal, ráadásul idegenben.

A mostani meccs sem tűnik lefutottnak, hiszen kupameccsről beszélhetünk, ahol bármi megtörténhet a 90 perc alatt. Walcott azonban úgy gondolja, itt egy remek alkalom arra, hogy javítsanak az elbukott meccseket követően.

Meg kell bizonyosodnunk afelől, hogy készen állunk a mérkőzésre, mert az előző meccseink nem sikerültek valami fényesre. Játékosokként nekünk kell ezért elválllani a felelősséget, és nekünk kell talpra állnunk.

- nyilatkozta Walcott az Arsenal hivatalos weboldalának.

A menedzserünk mindenről és mindenkiről gondoskodik, mégis ő viszi el a balhét az előző zakóink miatt. Most nekünk kell felállnunk a padlóról és bizonyítanunk. Remélhetőleg jó teljesítményünk lesz vasárnap, már nagyon várom a meccset.
Az FA-Kupa az egyik olyan trófea, amit mindenképpen meg szeretnénk nyerni. Otthon fogunk játszani, hazai környezetben, a saját szurkolóink előtt, ezeket a meccseket meg kell nyernünk. Picit kár, hogy pont az Aston Villát kaptuk, mert velük pont a bajnokságban is játszunk, emellett remek csapatuk is van.

Az angol szélső visszaemlékezett a decemberi bajnokira is.

A meccsről az a kép maradt meg, ahogy az egyik legalacsonyabb játékosunk, Yossi Benayoun egy fejessel szerezte meg a vezetést a vége felé. Nem hiszem, hogy ez olyan sokszor sikerült neki a karriere folyamán.
Amúgy az a mérkőzés egy remek csata volt, én harcoltam ki a büntetőt, amit Robin értékesített, majd jött Albrighton gólja, ami meglepett bennünket is. De az utolsó 20 percben új sebességi fokozatba kapcsoltunk és megérdemelten győztünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
Törölt felhasználó
Kár,hogy a pályán sosem sikerül kivitelezni,amit az újságíróknak előad...
12 éve
Törölt felhasználó
Theo-val kapcsolatban mindig az jut eszembe, hogy 17-18 éves korában túlságosan magasra tették a lécet vele szemben(Mi szurkolók is), és ezt a mai napig nem tudja megugrani.
Szimpatikus srác, de talán a visszafogott személyisége hátrányt jelent ez esetben. Hiányolom belőle azt vagányságot, azt csibészséget, ami általában a fiatal angol utcakölykökben megvan.
12 éve
Törölt felhasználó
Itt az idő, hogy visszatérjünk a helyes útra. Remélem Oxi ismét kezd, valamint Yennaris is a kezdőcsapatban kap helyet Djorou helyett.

Egyébként Wilshere állapotának visszaesése mennyire súlyos? Mennyit csúszik a visszatérése?

Szólj hozzá