Marouane Chamakh továbbra sem gondol a váltásra annak ellenére, hogy az önbizalomhiányos játékos kevés lehetőséget kap Arséne Wengertől, Robin van Persie formája miatt.

A 27 éves csatár jelenleg Marokkó színeiben a pénteken induló Afrikai Nemzetek Kupája tornára készül, ennek ellenére több ajánlat is befutott érte: Chamakhot, a hírek szerint, a PSG, a Fiorentina, a Bordeaux és a Lille is vinné.

A kevés lehetőség ellenére azonban Chamakh továbbra is elszánt:

"Nyugodt vagyok a jövőmmel kapcsolatban. Az Afrikai Nemzetek Kupája előtt beszéltem Wengerrel, és biztos, hogy az Arsenalnál maradok a tornát követően is." - mondta Chamakh.

"Úgy gondolom, hogy Wenger továbbra is hiszem bennem, máskülönben nem szerződtetett volna a Bordeauxtól 2010-ben. Az első szezonomban volt néhány ígéretes meccsem, és lehetséges, hogy meg tudom ismételni azokat. Vannak ajánlataim más kluboktól, de én az Arsenalnál szeretnék bizonyítani a következő hónapokban." - tette hozzá.

"Nem érdekelnek a pletykák, most csak azon koncentrálok, hogy minél jobban teljesítsek az ANK-n, a hazám színeiben. Tudom, hogy sok van még a játékomban, és ezt be is akarom bizonyítani. Természetesen többet szeretnék játszani, de ez egy csatárnak elég nehéz az Arsenalnál. A szint elég magas, amit meg kell ütni, de ez az a kihívás, amit eddig is kerestem." - árulta el a marokkói.

Arséne Wenger még a Swansea elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján árulta el, hogy számol Chamakh-kal legalább a szezon végéig.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

12 éve
Törölt felhasználó
Az mindenesetre jót tenne neki, ha valamilyen csoda folytán az ANK meg " ontaná " a gólokat.
12 éve
Törölt felhasználó
félő hogy nem mostanában fog formába lendülni,talán az ANK-n,érdekes hogy a transefrmarkon még mindig 15 misire taksálják.
12 éve
Törölt felhasználó
Sajnos neki itt lejáróban van az ideje, bár én nagyon bíztam benne, mikor jött, és akkor még jól is ment neki. De lehet, hogy most az ANK alatt visszanyer vmit a formájából, és azt hozni tudja a tavaszi szezonra, aminek szerintem mindenki örülne.
12 éve
Törölt felhasználó
*
12 éve
Törölt felhasználó
Rendben, hogy bizonyítani akar, de az elszántságnak semmi jele nem látszik a játékán. Amíg azt teszi a pályára, amit az elmúlt egy évben, addig ez csak egy hangzatos nyilatkozat, ami már nem az első volt tőle - s nem is az utolsó. Kapja össze magát nyárig, máskülönben nem hiszem, hogy több esélye lenne a klubnál.

Szólj hozzá