Theo Walcott szeretne korábbi csapattársa Armand Traore ellen játszani.

A francia bekk idén nyáron hagyta el az Arsenalt a QPR kedvéért. Traore elmondása szerint kevés játéklehetőséghez jutott az ágyúsoknál, ezért kellett váltania.

Armandban minden megvan ahhoz, hogy egy nagyszerű labdarúgó váljon belőle.

- mondta Walcott

Talán Neil Warnock megfelelő menedzser számára. Edzője segítségével akár új dolgokat is kihozhat magából. Armand félelmetes a támadásoknál, védekezésben pedig erős. Minden tulajdonsága megvan, ahhoz, hogy remek játékos váljon belőle. Remélhetőleg pályára lép majd. Remek teszt lenne számomra.

Walcott ezek után Traore távozásáról is beszélt.

Nagyon nehéz azt elfogadni, hogy nem játszhatsz minden héten. Szükséged van arra is, hogy mindig a menedzser szeme előtt maradj.
Ezt kell tenni, mivel ha egyszer megkapod az esélyt azt ki kell használni. Ha itt maradt volna, akkor valószínűleg most esélyt kaphatna, mivel nincsen balhátvédünk.
Türelmesnek kell lenni még akkor is ha te vagy a harmadszámú játékos a csapatban. Traore most rendszeresen játszik, így biztos vagyok benne, hogy boldog.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Törölt felhasználó
Na, Atkinson jó bíró szerintem :D
12 éve
Törölt felhasználó
Nálam a kezdő az alapkezdőnk és padra Park,Aoc,Benayun,Rosicky,Miguel,Coculen,Fabi
12 éve
Törölt felhasználó
már a Wolves elleni meccsen is pihentettetek volna. Nem kéne elbízni mint múltkor. Remélem Wenger jó kezdőt küld pályára.
12 éve
Törölt felhasználó
Traorét remélem megeszi Walcott :)
12 éve
Törölt felhasználó
Boldog születésnapot Sir Alex Ferguson kollégának :)

Szólj hozzá