Yossi Benayoun, a nyáron a Chelsea-től kölcsönbe érkezett játékos elmondta, hogy az Arsenalnak jó esélye van arra, hogy májusban a legjobb négy között zárja a Premier Liga-idényt.

Az Arsenal szépen kapaszkodik a tabellán, a kezdeti nehézségeket követően már az ötödik helyen állnak Wenger fiaia, így már csak egy hely választja el őket attól, hogy a következő szezonban is a legrangosabb európai sorozatban induljanak.

"Mindössze két pontra vagyunk a Chelseatől, valamint a Manchester United és a Tottenham is belátható közelségben van. A kékeket például idegenben vertük le, és azzal a játékstílusunkban bárki képesek vagyunk legyőzni. Mindössze annyit kell tennünk, hogy minden meccset ugyanebben a stílusban játszunk." - mondta Beyanoun.

"A nyár nehéz volt a csapatnak, főleg Fabregas és Nasri távozásai miatt. A szurkolók talán más játékosokat vártak a helyükre, talán nagyobb nevűeket, de végül bebizonyosodott, hogy mindenki megállja a helyét a csapatban. Egyre jobban és jobban játszunk, ráadásul győzünk is. A szurkolóink most már tudják, hogy ismét színvonalas csapatuk van, és biztos vagyok abban, hogy már régen elfelejtették a nyáron távozókat." - tette hozzá a középpályás.

Benayoun a héten gólt rúgott a Bajnokok Ligájában, az Olympiakosz ellen, de eleddig Wenger inkább a fiatalokkal együtt játszatta az izraeli középpályást, az Arsenal B-keretében. Benayoun azonban kijelentette, hogy türelmesen vár a játéklehetőségre.

"Győztes csapaton nem szokás változtatni, az Arsenal pedig jelenleg remekül muzsikál, Nem vagyok frusztrált a kevés játéklehetőség miatt, egyszerűen türelmesnek kell lennem. A németországi, Dortmund elleni meccsen például a kezdőben számított rám a menedzser, majd közbejött a sérülésem, és mindezekkel egyidőben a csapat sorozatban háromszor is nyert."

"Szerencsésnek mondhatom magamat, hogy 31 éves létemre már három angol élcsapatban is játszhattam, mindezek közül a Liverpoolban eltöltött három évem volt remek, ahol sokat bizonyíthattam a szurkolóknak és a szakértőknek is. Tudom, hogy képes vagyok ezen a szinten játszani, de az Arsenalban hemzsegnek a remek képességű játékosok, tehát türelmesnek kell maradnom."

"Talán majd a karácsony-körüli hajtásban én is több lehetőséghez jutok majd. Bármennyi szerephez is jutok majd, igyekezni fogok jó benyomást tenni a menedzserre és a szurkolókra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
Nem csak, hogy jól játszik, de amikor játszik szinte ő az, aki leginkább kiteszi a szívét a pályára. Az olympiakos ellen szinte csak ő hajtott, pedig ő volt a legidősebb a csapatban..
12 éve
Törölt felhasználó
Remek ötlet volt a kölcsönvétele ,bár csak Arsha is hozná minimum ezt a szintet!!
12 éve
Törölt felhasználó
ráaádsul nem kicsit oltja:D a Cityseket :D
12 éve
Törölt felhasználó
12 éve
Törölt felhasználó
Egyes oldalak máris összeboronolták acsapatot és a svájci fiatalt, Xherdan Shaqirit

Szólj hozzá