Az Ágyúsoknak, a Fulham ellen csak egy 1-1-es döntetlent sikerült elérniük, amelynek eredményeként nem sikerült még feljebb kapaszkodniuk a tabellán.

 

Ezúttal a szenzációs formában lévő Robin van Persie sem tudta bevenni az ellenfél hálóját. A holland csatár ebben a szezonban, minden sorozatot egybevéve, már 17 gólnál jár, ám Walcott szerint itt az ideje annak, hogy csapattársaival együtt enyhítsék a van Persie vállán nehezedő terhet.

 

A játékom egyetlen területén szeretnék kiváltképp javítani, mégpedig a gólszerzés területén. Robin fantasztikus formában van, de ez nem jelenti azt, hogy mindig rá kell támaszkodnunk a góllövés szempontjából.

 

Néhány ember már-már furcsának tartja, ha valamelyik mérkőzés alkalmával nem lő gólt, de nemcsak a góllövésben, hanem a helyzetek kialakításában is óriási szerepe van. Aggodalomra adna okot, ha Robin nem alakítana lehetőségeket, de szerencsére nem ez a helyzet. Remek formában van, amivel az én munkámat is nagyban megkönnyíti.

 

Csapatszinten fontos, hogy mindenki egy kicsivel gyakrabban vegye ki a részét a gólszerzésből.

-zárta szavait Walcott

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

12 éve
Törölt felhasználó
Egyszerűen jobb helyzet kihasználások kellenek,Gervinhonak és Ramseynek is voltak már idén ordító helyzetei,azt hiszem nekik fejlődniük kell ilyen téren,mert néha katasztrófa amit művelnek egy-egy 100%-os ziccernél!Chamakhról ( mint potenciális gólszerzők egyike) meg igazából most rosszat vagy jót nem tudok írni,mert már lassan velünk nézi online a mérkőzéseket! Theo meg szépen fejlődik!
12 éve
Törölt felhasználó
fecc! Hidd el, kedden 60 ezer embert nem fog érdekelni, hogy kikapunk-e vagy sem. 60 ezer ember előtt ez fog lebegni 2 órán keresztül!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=5ulAZCDmTb4&feature=related
12 éve
Törölt felhasználó
Én annak örülnék ha kicsit gólerősebb is lenne :) Habár ennek is vannak jelei, párszor szépen tör be szélről.
12 éve
Törölt felhasználó
Mateo130! Milyen régi önmagához? Most van élete legjobb formájában 🧀

A gyorsasága megmaradt, sőt, tovább fejlődött, plusz végre megtanult beadni, cselezni és egy az egyben megverni valakit, nem csak az elfutásaival. És jobban lő kapura is mint 1-2-3 éve. Szerintem nem láttunk még ilyen jó Theo-t mint amit most az utóbbi pár hónapban :)
12 éve
Törölt felhasználó
Egyet értek Da Silva. Jó lenne ha Theo visszatérne a régi önmagához és meg is tudná tartani azt.

Szólj hozzá