Van Persie egy francia lapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy  az Arsenalos pályafutása során még soha nem volt jobb fizikai állapotban és hamar talpra fognak állni. A kapitány az elmúlt években folyamatosan sújtó sérüléseire is kitért.

Sok intenzív és szoros mérkőzésre került már sor ebben a szezonban, de tudom, hogy a korábbi évekhez képest gyorsabban talpra tudunk állni.

Az elmúlt héten a válogatott meccsek alatt két mérkőzést is végigjátszottam és nagyszerűen érzem magam ezekben a napokban. Nincsenek fájdalmaim és nagyon jól érzem magam.

Két évvel ezelőtt a sérüléseim okán képtelen voltam néhány nap alatt kétszer is 90 percet játszani, de most már teljesen egészséges vagyok, így meg tudom csinálni. Számomra ez egy nagyszerű érzés.

- mondta Van Persie még a Sunderland elleni mérkőzés előtt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya!@

Kedvenc kis csapatom a PL-be a Wolves. Nagyon tetszik a játékuk, nagyon hajtanak ez tetszik, és pont ahogy mondtad : "eléggé megizzadnak a nagyok ellenük" :D
13 éve
Törölt felhasználó
Lehet,hogy nem favágók, de az a tipikus kemény brit futballjuk meg van, eléggé megizzadnak a nagyok ellenük
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson örülök, hogy admin lettél, mert így több hír lesz az oldalon, és nem OFF-olgatunk annyit :P
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Wolverhampton annyira nem favágó csapat :D
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon érdekes, de én is mindig félek ezektől a Stoke-Birmingham-Wolves-stb.. meccsektől, de azt tapasztalom, hogy nagyon ritkán van sérültünk az efféle meccseken, minden egyes csúszásnál félek, de azt látom, hiába aprítanak, nem sérül meg senki (jó, persze lehet jönni Ramsey-vel meg Eduardoval..)

Szólj hozzá