Samir Nasri távozása után nézünk szembe az Udinesevel, kérdés, milyen eredménnyel. A csapat gyenge, alig van minőségi játékos valamint tele vagyunk fiatalokkal...konkrétan utánpótláscsapattal állunk ki. Azonban, ha igazak a pletykák és hírek, Wenger és a potenciális igazolnivaló kiszemeltjei csupán arra várnak, hogy végleges legyen az Arsenal helye a Bajnokok Ligájában. Nasriból most rengeteg pénz folyt be, tehát a Mester itt az ideje kinyitni a pénztárcát, és elúhúzni néhány zsíros csekket a csapat erősítése érdekében...ha tegyük fel, ez nem történik meg, nagyjából tudjuk mind, mire számíthatunk...azonban reménykedni mindig lehet, mert a remény hal meg utoljára. 

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Jenkinson, Djourou, Vermaelen, Sagna, Song, Frimpong, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie (C)

 

Pad: Fabianski, Traore, Rosicky, Miquel, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Chamakh

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek Jó szurkolást kívánunk!

 

A meccs után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (291)

13 éve
Törölt felhasználó
fabre:
Hazardban és Marvin Marten igazolásában teljesen egyetértek veled, viszont néztem a man city-bolton meccset és azt kell mondanom, hogy Cahill egyáltalán nem volt jó, Miquel a pool ellen nagyobbat játszott ahhoz képest hogy ez volt kb az első pl meccse és nem a 150.-je mint Cahillnek. Szerintem 16 milliót sem! ér Cahill nem hogy 18-at.. Úgy gondolom, hogyha Kosi visszatér Vermaelennel kiváló védelem lesz, és csak egy hasonló képességű, magas védőt kéne igazolni a védőpáros mellé.
13 éve
Törölt felhasználó
2szer állt meg bennem az ütő! Egyszer Di Natale szemfüles fejesgóljánál ,egyszer pedig a tizinél!! A fő hogy sikerült bejutni a főtáblára .Teszem hozzá jó játékkal! Ennek ellenére az erősítések kellenek!! Nos a legjobb 32 között vagyunk ,lehet hozzánk csatlakozni!! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
@Fabregas0490: van benne igazsag amit irtal. Csaken annyit hozzafuznek hogy Hamsik egy tulertekelt jatekos aki vegkepp nem illene bele az Arsenalba. En is szeretnem ha jonne erositesnek jo de nem o kellene igazan. EN ot figyelem minden meccsen, mint a szlovak valogatotban mint a neapolban. Es mondhatom tenyleg nem nagy szam, hiaba szoritok neki. Tud loni es jo passzai vannak. 1 meccsen jo masik 2 on rossz. Nincs vegkepp hosszuideju megbizhato jo teljesitmenye azonkivul jol teszi hogy nem megy el a neapolbol. Mashol nem allna meg a helyet. MEg ernie kell.
13 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok az Arsenalnak főleg a 2. félidőben nyújtott teljesítményért.
Most elől és hátul is eléggé egyben voltunk úgyhogy grat.!!! ;)

Szólj hozzá