Pocsékul áll az Arsenal szénája, tudja mindenki nagyon jól...ebben a pillanatban a 16. helyen vagyunk, mindössz egy mérkőzést nyertünk meg, azt is a Swansea ellen, komoly gyötrődés árán, és sikerült kiharcolni egy döntetlent, a Newcastle ellen...ezt összeszámolva van 4 pontunk, és le vagyunk maradva 11 ponttal a Manchester Unitedtől...Ma a szintén neméppen top formában játszo Bolton Wandererst , bár elnézve a csapat döcögését, lassan azon se lepődnénk meg, ha ma is egy diadalittas s győztes ellenfelet látnánk lekullogni a gyepünkről...

Nézzük a sérülteket. Nem lesz ma a pályán Benayoun és Djourou, de a nagyobb probléma, hogy Diaby és Vermaelen hosszabb távra maradnak a padon, sőt ma kiderült, hogy Wilshere leghamarabb is csak karácsony környékén térhet vissza. Squillaci egy hét múlva vehet részt a játékban, de csak hogy jóhír is legyen, Ramsey, Rosicky és Sagna bevethető állapotban van.

 

Az első félidő mondhatni katasztrófa volt, csoda, hogy túléltük, egyetlen lövésünk nem talált kaput, és olykor a Bolton támadói úgy mentek át rajtunk ahogy nem szégyellik...azonban Wenger valamit jól csinált a szünetben, ugyanis a második félidőben egy sokkal dominánsabb (bár még mindig nem tökély) és célratörőbb csapat vonult ki a gyepre.A 46. percben Van Persie iramodott meg bal oldalt, és a rövidbe lőtte...hála az égnek ennyinél nem állt meg, a bal szélen lódult meg Walcott, és végre láthattunk egy konkrét beadást, Van Persie érkezett labdájára és pöcintett a kapuba. Ezzel meg is lőtte Arsenalos karrierjének 100. gólját! A végén még Song is betalált, megkapta a 16-oson belűl, tolt rajta egyet és telibe is trafálta a  kapu bal oldalát. Be is állította a végeredményt, ami ha jól számolok, összességében 3-0 lett. A meccs végén Walcott hagyta el a pályát, szemmel láthatóan nem apróbb sérülés miatt, sőt gyakran láthattuk Koscielnyt is bicegni, bár ő becsületesen helytállt...

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie (C)

Pad:

Fabianski, Santos, Frimpong, Rosicky, Arshavin, Chamberlain, Chamakh

 

Kérünk mindenkit a kulturált eszmecserére!

Mindenkinek Jó szurkolást kívánunk!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (303)

13 éve
fecc04: én arra írtam hogy akk ink Doumbia mert Csani nevű felhasználó írta hogy miylen jó lenne Drogba!!Erre írtam hogy akk ink Doumbia mert ő legalább megszerezhető kategória!!Nem tom ebben mi a kivánságlista!!Am nem vettem támadásnak...de attól még hogy leírok egy 1 nevet szeptember 1. óta az nemhiszem hogy olyan hűűű de idegesítő lehet!!Légyszives keresd meg azt a 10 nevet amit leírtam azóta!!Mert te ezt állítod....nemtom hogy az miért olyan nagy dolog hogy leírtam egy nevet, jobb mintha egész nap arról beszélnék hogy így Wenger-úgy Wenger...meg leírom 20* mi történt a meccsen full ugyanúgy.......azért ez is idegesítő már, persze...gondoltam hogy vki egyből ugrani fog erre a kommentre!!Ne menjünk már le a másik oldal szintjére.....és ez egy fórum ahova bármit leírhatok......én nem emlékszem olyanra hogy vkibe bármikor belekötöttem, jó lenne ha páran még így tennének!!
13 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Nekem nincs veled semmi bajom, még ha te támadásnak is veszed tőlem ezt! Csak amióta regeltél az oldalra, kb. minden második hozzászólásodban az aktuális kívánságlistádat osztod meg, ami olykor még az átigazolási szezonban is megterhelő lehet egymás után 5x olvasva, de így az átigazolási szezon után, szeptemberben még inkább. Nem én voltam az első, és biztosan nem is az utolsó, aki ezt szóvá tette, de többet nem fogom.
13 éve
fecc04: nem muszáj mindent elolvasni!!....
13 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! De, úgy látszik, hogy kell :)
13 éve
fecc04: Hagyjuk sztemis!!Am nem neked írtam , szal nem kell a másikat oktatni hogy mit szabad leírni meg ilyenek....

Szólj hozzá