Az a bizonyos negyedik hely. Ennek köszönhetjük a mai odavágót, aztán hogy ez jó nekünk, avagy sem, az más kérdés. A csapat formába lendülhet, mivel eddig nem villogtak az Ágyúsok, azonban még lejjebb csúszhatnak a lejtőn egy esetleges rossz teljesítmény után, és mivel a hétvégén az Anfieldre látogatunk, lehet, valóban megpecsételhetjük a sorsunkat az idei idényt tekintve. Bár tény, messze még a vége, nem szabad leírni a csapatot. Viszont ha véletlen becsúszik egy-két sérülés, ami hatalmas érvágás a jelenlegi szegényes (nem csak létszámban) keretnek, könnyen lehet hogy egy utánpótlás tengelyt láthatunk a következő fordulókban. Reménykedjünk, hogy Wenger előhúz valamit a tarsolyából, és remek erősítéseket jelentő játékosokat akaszt le a bizonyos átigazolási fáról. Pedig, sajnos, ideje lenne, mert sokkal nagyobb szükség van rá, mint valaha.

Az elmúlt két napban távozott két játékos is. A csapat kapitánya, Cesc Fabregas, mint tudju ka Barcába került, Eboué pedig a török Galatasaray csapatába kavarodott. Mellettük két játékos kölcsönbe került, név szerint Vela és Botelho. Előbbi a Real Sociedad, utóbbi a Cartanega játékosa lesz egy szezon erejéig.

Érdekesség, a fél lábbal távozó Bendtner ott csücsül a padon. A karszalag az újfent kinevezett helyettesen, Thomas Vermaelenen lesz.

 

Láttuk a meccset.Az elején, gondoltuk mi, azt gondoltuk, ez a meccs nem is lehet olyan rossz, minekután Walcott ballal laza mozdulattal szakította szét a kapu hálóját. A védelem ( néhol Gibbs kivételével) állta a sarat, Vermaelen az egész mérkőzésen hajtott mint a vadbarom, tartotta a frontot, azonban mint említettem, Gibbs nincs csúcsformában, vagy szimplán fejlődnie kell. Biztos ami biztos, ha Song nem segít annyit a bal szélen, akkor ott jócskán beakadhatott volna néhány gólocska a hálónkba, viszont az Udinese is elég, hogy úgy mondjam, impotens volt. A mi oldalunkon elsősorban Chamakh volt az, ki még mindig nem hajlandó tavalyi formájához hasonlóan játszani. Kérdés, miért. A széleken átlagban rendben voltunk, Gervinho ment, de gyakran stoppolták, azonban a másik szélen, Walcotton azt vettem észre, hogy labdabiztosabb, mint eddig(logikusan fejlődött). 

Íme szerény pontozásom is :

Szczesny : 7
Sagna : 6
Koscielny : 7
Vermaelen : 8
Gibbs : 5
Jenkinson : 5
Djourou : Nincs
Song: 7
Frimpong : 5
Ramsey : 6
Rosicky : 6
Gervinho : 6
Walcott : 7
Chamakh : 4

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Vermaelen(C), Koscielny, Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Walcott, Gervinho, Chamakh

Pad:

Fabianski, Oxlade-Chamberlain, Djourou, Arshavin, Jenkinson, Frimpong, Bendtner

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (247)

13 éve
Törölt felhasználó
Éppen bemakkolt egy gólt.
13 éve
Törölt felhasználó
Nekünk semmilyen téren nem érte meg eladni Fabrét, egyrészt kevés összeget kaptunk, másrészt egyenlőre NINCS megfelelő pótlás és nem is lesz ha így kifutunk az időből :roll: Talán annyiban érte meg eladni hogy már nem szívvel és lélekkel játszott mint anno, meg annyiban is hogy nem kell egész nyáron erről a pletykára hallanunk :D
13 éve
Törölt felhasználó
Ezt tényleg komolyan gondoltatok, hogy a barca 35 milliót fizetett azért ,hogy Xavit és Iniestat legyen aki lecserélje a kupamecseken? 😏
13 éve
Törölt felhasználó
nem így fognak felállni,ebben szinte biztos vagyok!mért változtatnának azon a felálláson,ami eddig európa trónjára repítette őket?meg 3 védő?közülük dani alves mindig fennragad,mint gibbs,szóval két védő,és egy szűrő,valamint három írányító,támadó felfogású középpályás??lehetetlen!ők se hülyék!az eddigi felállásukkal is rengeteg gólt lőttek,és keveset kaptak,mért akarnának jobban támadni?sztem ez a felállás csak egy gondolat,semmi több,de majd meglátjuk
13 éve
ericsson: elm tényleg ez lesz a felállás!!Kiváncsi leszek mit kezdenek majd Ronaldoval meg Di Maria-val ha így állnak fel!! :)Am Walcott meg Arsha akkor szedné szét őket ha bejutnánk a BL-be mert még nem tuti az se...ha Bendtner lett volna a pályán és Chamakh helyett és Rosi helyett meg Arsha akk sztem nyertünk volna 2-3 góllal!!!

Szólj hozzá