Hírek /

Arsenal 1-0 Udinese

Az a bizonyos negyedik hely. Ennek köszönhetjük a mai odavágót, aztán hogy ez jó nekünk, avagy sem, az más kérdés. A csapat formába lendülhet, mivel eddig nem villogtak az Ágyúsok, azonban még lejjebb csúszhatnak a lejtőn egy esetleges rossz teljesítmény után, és mivel a hétvégén az Anfieldre látogatunk, lehet, valóban megpecsételhetjük a sorsunkat az idei idényt tekintve. Bár tény, messze még a vége, nem szabad leírni a csapatot. Viszont ha véletlen becsúszik egy-két sérülés, ami hatalmas érvágás a jelenlegi szegényes (nem csak létszámban) keretnek, könnyen lehet hogy egy utánpótlás tengelyt láthatunk a következő fordulókban. Reménykedjünk, hogy Wenger előhúz valamit a tarsolyából, és remek erősítéseket jelentő játékosokat akaszt le a bizonyos átigazolási fáról. Pedig, sajnos, ideje lenne, mert sokkal nagyobb szükség van rá, mint valaha.

Az elmúlt két napban távozott két játékos is. A csapat kapitánya, Cesc Fabregas, mint tudju ka Barcába került, Eboué pedig a török Galatasaray csapatába kavarodott. Mellettük két játékos kölcsönbe került, név szerint Vela és Botelho. Előbbi a Real Sociedad, utóbbi a Cartanega játékosa lesz egy szezon erejéig.

Érdekesség, a fél lábbal távozó Bendtner ott csücsül a padon. A karszalag az újfent kinevezett helyettesen, Thomas Vermaelenen lesz.

 

Láttuk a meccset.Az elején, gondoltuk mi, azt gondoltuk, ez a meccs nem is lehet olyan rossz, minekután Walcott ballal laza mozdulattal szakította szét a kapu hálóját. A védelem ( néhol Gibbs kivételével) állta a sarat, Vermaelen az egész mérkőzésen hajtott mint a vadbarom, tartotta a frontot, azonban mint említettem, Gibbs nincs csúcsformában, vagy szimplán fejlődnie kell. Biztos ami biztos, ha Song nem segít annyit a bal szélen, akkor ott jócskán beakadhatott volna néhány gólocska a hálónkba, viszont az Udinese is elég, hogy úgy mondjam, impotens volt. A mi oldalunkon elsősorban Chamakh volt az, ki még mindig nem hajlandó tavalyi formájához hasonlóan játszani. Kérdés, miért. A széleken átlagban rendben voltunk, Gervinho ment, de gyakran stoppolták, azonban a másik szélen, Walcotton azt vettem észre, hogy labdabiztosabb, mint eddig(logikusan fejlődött). 

Íme szerény pontozásom is :

Szczesny : 7
Sagna : 6
Koscielny : 7
Vermaelen : 8
Gibbs : 5
Jenkinson : 5
Djourou : Nincs
Song: 7
Frimpong : 5
Ramsey : 6
Rosicky : 6
Gervinho : 6
Walcott : 7
Chamakh : 4

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Vermaelen(C), Koscielny, Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Walcott, Gervinho, Chamakh

Pad:

Fabianski, Oxlade-Chamberlain, Djourou, Arshavin, Jenkinson, Frimpong, Bendtner

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (247)

8 éve
Törölt felhasználó
Éppen bemakkolt egy gólt.
8 éve
Törölt felhasználó
Nekünk semmilyen téren nem érte meg eladni Fabrét, egyrészt kevés összeget kaptunk, másrészt egyenlőre NINCS megfelelő pótlás és nem is lesz ha így kifutunk az időből :roll: Talán annyiban érte meg eladni hogy már nem szívvel és lélekkel játszott mint anno, meg annyiban is hogy nem kell egész nyáron erről a pletykára hallanunk :D
8 éve
Törölt felhasználó
Ezt tényleg komolyan gondoltatok, hogy a barca 35 milliót fizetett azért ,hogy Xavit és Iniestat legyen aki lecserélje a kupamecseken? 😏
8 éve
Törölt felhasználó
nem így fognak felállni,ebben szinte biztos vagyok!mért változtatnának azon a felálláson,ami eddig európa trónjára repítette őket?meg 3 védő?közülük dani alves mindig fennragad,mint gibbs,szóval két védő,és egy szűrő,valamint három írányító,támadó felfogású középpályás??lehetetlen!ők se hülyék!az eddigi felállásukkal is rengeteg gólt lőttek,és keveset kaptak,mért akarnának jobban támadni?sztem ez a felállás csak egy gondolat,semmi több,de majd meglátjuk
8 éve
ericsson: elm tényleg ez lesz a felállás!!Kiváncsi leszek mit kezdenek majd Ronaldoval meg Di Maria-val ha így állnak fel!! :)Am Walcott meg Arsha akkor szedné szét őket ha bejutnánk a BL-be mert még nem tuti az se...ha Bendtner lett volna a pályán és Chamakh helyett és Rosi helyett meg Arsha akk sztem nyertünk volna 2-3 góllal!!!

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek