Theo Walcott elárulta, hogy készen áll gólokat lőni annak érdekében, hogy sikereket hozzon az Emirates stadionba.

Az angol támadó elégedett volt tavalyi teljesítményével (38 mérkőzés alatt 8 gólpassz, valamint 13 gól) és reméli, hogy megmarad a jó formája a következő szezonra is.

A góljaim és a gólpasszaim, amiket adtam az elmúlt szezonban, remélhetőleg továbbra is kisegítik majd a csapatot.

- mondta Walcott csütörtökön

De nem az én egyéni teljesítményem számít, hanem a csapaté végülis. Ha például én közepes teljesítményt nyújtok, de a csapat nyer az sokkal fontosabb.
Egészséges szeretnék lenni szezon közben. Ez is nagyon fontos. Remélhetőleg a játékosok most kicsit jobban bíznak bennem.
Örülök a múlt évben nyújtott teljesítményemnek és most valamit nyerni szeretnék ezzel a klubbal.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
Az a gond vele,hogy már 3 éve ígéret.Voltak jó meccsei,de nem volt képes eddig konzisztens teljesítményre.Reméljük ez most változik,mert rajtunk már csak az segíthet ha a fiatalabbak hirtelen fejlődnek!!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Én benne mindig is többet láttam mint amit mutat/mutatott! Vannak jó periódusai pl.: a tavalyi szezont nagyon jól kezdte csak ugye megsérült, de valahogy nem bír bánni rendesen a sebességével sokszor belebotlik a labdába és nem tud beadni! Ezeket kéne valahogy fejleszteni és akkor nem lesz gond!
13 éve
Törölt felhasználó
Sztem nagy erősségünk lesz a szezon alatt.
13 éve
Törölt felhasználó
A Fabregasos videóban te voltál Theo aki az összevágott 8 perc alatt minimum 20 helyzetet hagytál ki, a mostani felkészülési meccseken is előszeretettel hagytad ki a helyeteket...

Szólj hozzá