A tegnapi Marca hír után úgy tűnik, megélénkültek az események Juan Mata esetleges leigazolása terén az Arsenalnál.

A mai nap folyamán már számos angol forrás is beszámolt az eseményekről, most ezekből szemezgetünk.

A Daily Mail tudósítója egyenesen úgy fogalmaz, hogy Juan Mata Cesc Fabregas helyetteseként érkezhet az Arsenalba, miután az Arsenal és a Valencia megállapodott egymással a 17,5 millió angol fontos vételárban.

A Daily Mirror újságírója, John Cross, aki amúgy is közeli kapcsolatban áll az Arsenallal, egy picit reálisabban szemlélte a dolgokat, ő azt említette meg, hogy az átigazolás valószínű, ugyanis Mata családja és képviselői tegnap este érkeztek meg Londonba, hogy tárgyaljanak az angol csapattal.

A Telegraph szerint Wenger mindent megtesz annak érdekében, hogy legalább még egy játékost leigazoljon a hétvégi Emirates Kupa előtt, amelyen Cesc Fabregas valószínűleg továbbra sem lép majd pályára. Ugyancsak ez a forrás említi meg, hogy a kezdeti ajánlat Matáért 13,5 millió font lenne, amely a későbbiek folyamán emelkedne 17,5 millióra. A forrás tudósítója azt is hozzáteszi, hogy a Tottenham is bejelentkezett a játékosért, de az Arsenal jobb ajánlatot tett le Matáék asztalára, ráadásul a Bajnokok Ligájában is szerepel.

A spanyol AS is arról közvetít, hogy lehetséges, hogy Matának már csak napjai vannak a Valenciában – ugyanakkor hozzáteszi, hogy a klub nem minden áron fogja a játékosát elengedni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (49)

13 éve
Törölt felhasználó
Hűűű hát ez rekord összegű igazolás lenne Wengernél :D
.........inkább hozzon a csapatba még egy normális középső védőt, ha Bendtner, és mondjuk még más is eligazol(persze nem Nasri, és nem is Fabregas:) ), és abból bejönne valami rendes summa.......akkor talán Wenger elragadtatná magát.......és még igazolna is játékost..........
13 éve
Törölt felhasználó
Ez még nem jelenti azt, hogy nem is fog. :]
13 éve
na ennyit erről...
13 éve
Törölt felhasználó
"Thu 18:49 -A Valencia cáfolja, hogy érkezett volna hivatalos ajánlat Juan Matáért."

Bumm egy jobb egyenes :D
13 éve
Törölt felhasználó
bírom az ilyen stevie féléket! ha ők lennének az edzők egy nap alatt csődbe mennénk!

Szólj hozzá