Arséne Wenger elárulta, hogy egy védőt még hozni fog, de természetesen nevet ismét nem árult el.

Az utolsó név, mely felröppent az Arsenal háza táján, az Evertonos Phil Jagielka, azonban a favorit a nyár folyan a Boltonos Gary Cahill valamint a Blackburni Chris Samba neve.A neveket nem kommentálta, azonban elárulta hogy elsősorban a védelembe keres vásárlási opciót.

Feltétlenül találnunk kell egy védőt. Dolgozunk rajta.

 

Megígérem, hogy nagyon keményen dolgozunk rajta.Jelenleg mindenki védők után nézelődik.Mindenki ugyanarra a posztra kutat és mint láthatod senki nem varázsol. Készen állunk, keményen dolgozunk és higgadtak maradunk.

 

Nem akarom kommentálni a felröppenő neveket, mert nem akarom feldönteni a klubok stabilitását. Nem akarom azt tenni, amit más klubok velünk tesznek egyszóval egyik játékost sem szeretném kommentálni.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
Törölt felhasználó
Hmm.....hát Clichy pótlása se téma már sőt nem is volt az Traoré és Gibbs azt ennyi- .........
"Megígérem, hogy nagyon keményen dolgozunk rajta.Jelenleg mindenki védők után nézelődik.Mindenki ugyanarra a posztra kutat és mint láthatod senki nem varázsol. Készen állunk, keményen dolgozunk és higgadtak maradunk."
Hűűű remélem ezt csak ilyen hülyén fordította valaki.........., mert ebből én csak egy francia ligás újabb Koscielny félére tudok tippelni.....már lassan augusztus van Mr. Wenger illetve Monsieur :)
GO GUNNERS!!!!!!!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Hiába hisszük azt h már csak 1 védő kell,ha azt se tudjuk megvenni 3 csapat is csak a emgfelelő ajánlatunkra vár,normális játékos biztos h nem fogunk tudni szerződtetni augusztusban.Már rég meg kellet volna venni a kiszemelt védőt!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
safika te meg ne mindig ezzel takarózzál! Állandóan mindig ezt hajtjátok, hogy "bezzeg a többi csapat már vett játékosokat" . Ne a többivel törődjél, hanem az Arsenallal! A pool már vett vagy 6 játékost! Erre nekünk is muszáj venni 6 ot ? Nem! 1 védő kell még a csapatba, semmi több!


matem! Skysports, espn tuti adni fogja! A gond, hogy ezek az adók Magyarországon nem foghatóak! :)
13 éve
Törölt felhasználó
Adjunk Sambáért 17 misit, Lacit adjuk el! Vagy ha Wenger ennyire sóher, akkor meg kell nézni mit tud Bartley! A Rangersben elég jól muzsikált!
13 éve
de am most az lesz a szívás hogy ha megveszi Cahillt Wenger akkor középen leszünk jók és a bal oldalon gyengébbek,de remélem rám cáfol Traoré és Gibbs!!Dehát mindkettő sérülékeny szal nem tom mi lesz!:SS nem tom miért nem tudunk egy 5 millió fontot kifizetni Enrique-ért......

Szólj hozzá