A rendkívül tehetséges középpályásért folyó harcban az Arsenal tűnt a favoritnak, sőt már voltak olyan hírek is miszerint aláírt az ágyúsokhoz az argentin játékos.

Alvarez már cáfolta Twitter oldalán a híreket, s elmondta nem írt alá semmiféle szerződést.

Az Arsenal már letett egy 10 millió €-os ajánlatot a Valez asztalára, ami a sportigazgató szerint számukra nem a legjobb ajánlat, de ugyanakkor Alvarez számára viszont ez a legjobb lehetőség.

Az Argentinok 15 millió €-t szeretnének kapni a játékosért, de minden bizonnyal engedniük kell majd az árból, mivel egyetlen klub sem akarja kifizetni ezt a pénzösszeget.

A Sky sports értesülései szerint az Inter csapata komolyabban is beszállhat a játékosért folytatott harcba, és egy 12 millió €-os ajánlatot tehet a támadó középpályásért.

A játékos ügynöke, Marcello Simonian ma tett egy nyilatkozatot, melyben ugyan nem árulta el, hogy ügyfele melyik csapatot preferálja, de annyit elmondott szerinte a játékos megérett arra, hogy egy európai top klubban játsszon.

Csak annyit mondhatok, hogy a futballista készen áll arra, hogy egy európai top klubban játsszon.



 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (44)

13 éve
Törölt felhasználó
Tribbiani, ne kommentelőknek panaszkodj hogy nincs sok hír :D
13 éve
Törölt felhasználó
most megfogadtam valaki( nem tudom már ki írta) tanácsát,inkább nem írom le amit gondoltam:D
13 éve
Törölt felhasználó
A Fifához csak annyit hogy Anglia leggyorsabb játékosa, Theo Walcott.. és érdekes módon egy Chlesea-Arsenal meccsen a hűséges kesli simán lefutja őt!! Erről ennyit!
13 éve
Törölt felhasználó
Tribbiani!

Az általad említett "focihoz értő" fejlesztők akik programozzák a fifát, lehet korábban holland gombáztak, mert a fifa 07-ben az a mókás helyzet állt elő, hogy Walcott és Vela is 99!-es szintűre fejlődött, miközben Denilson elérte a 95ös szintet, van Persie is 96-97 körül volt. Na ennyire higgy a fejlesztőknek :D :D

Jó tény, hogy most már nem csinálnak ilyeneket, de lényeg hogy nem szentírás amit ők ott lefektetnek alapként. Biztos vagyok benne, hogy Szczesny nem lesz 85-ös a fifa 12-ben, mert nem ismerik még annyira a világ többi táján, ráadásul csak egy fél szezont láthattuk játszani, viszont szinte biztos vagyok benne hogy ha ő marad az első számú kapusunk idén, akkor a fifa 13-ban már messze túl fogja szárnyalni az agyonmajmol, agyonsztárolt Valdest. :)
13 éve
Törölt felhasználó
Tribbiani:

Tőled hányingerem van.....meg vmi más szurkolo oldalra és fikazd ott az Arsenal-t......

Szólj hozzá