Argentin források egybehangzó jelentései szerint a jövő hét folyamán nem kevesebb, mint hét csapat, az Arsenal, az Inter, a Roma, a Milan, a Malaga, a Sporting, valamint egy német klub is megkezdheti a tárgyalásokat a Velez Sársfield-el Ricardo Alvarez esetleges átigazolásáról.

Májusban a Fox Sports megszellőztette, hogy az Arsenal érdeklődik Alvarezért, ám a forrás több hibát is vétett: a játékosnak - az értesüléseiktől ellentétben - nem járt le a szerződése az idény végén, s semmilyen előszerződést nem írt alá Arséne Wenger együttesével.

Innentől kezdve úgy tűnt, hogy az egész sajtóértesülés nem több egy kósza pletykáknál, ám június elején a jól értesült Young Guns weboldal beszámolt arról a tényről, hogy az Arsenal delegátusa, Richard Law vezetésével valóban Argentínában járt, hogy egyeztessen a Velezzel Alvarez megvásárlásáról.

Azt kevesen tudják, de az Arsenal megfigyelői, Steve Rowley vezetésével aktívan figyelemmel kísérik az argentín labdarúgó bajnokságot, s Wengerék annak idején erősen érdeklődtek Javier Mascherano, vagy Ángel di María iránt, ám akkor egyik játékost sem tudták Angliába csábítani.

Egyelőre egyetlen csapat sem nyújtott be hivatalos ajánlatot Alvarezért, az azonban kecsegtető lehet, hogy a játékos - származása révén - olasz útlevéllel is rendelkezik, így nem kellene különleges engedélyekre szükség, hogy Európában is játszhasson.

A források azonban megosztottak azzal kapcsolatban, hogy az Arsenal mennyire esélyes, hogy elhappolja a 23 éves játékost a többi hat csapat elől - a Young Guns szerint a megállapodás meglehetősen valószínűtlennek tűnik, míg az argentin Olé internetes lap Wengeréket jelenti ki elsődleges favoritnak.

Konkrétumokat azonban ebből a cikkből sem tudunk meg, maximum annyit, hogy az Arsenal már legalább 2 éve követi figyelemmel Alvarezt, és hogy a bal lábas középpályást 12 millió euró alatt semmiképpen sem kívánja eladni az anyagi gondokkal küszködő Velez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
Arsenal4 de kellenek ōk is hogy 5 év múlva legyen aki átveszi RVP szerepét.
13 éve
padot erősíteni jólessz Alvarez aztán kitudja betőr és lehet nagy játékos lessz belőle : )
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem lenne rossz megoldás Alvarez.

Samed Yesil pedig tényleg jól játszott az U17-es VB-n, Ecuador ellen duplázott.
13 éve
Törölt felhasználó
Sok tehetséges fiatal játékosunk van : Lansbury ,Frimpong ,Ramsey ,Ryo ,Wilshere.....Szóval ezzel csak azt akarom írni ,hogy jobban örülnék ,ha most egy értebb játékosért küzdenénk ,de annak se lennél elrontója ha jelenleg több klub is küzdene a gyengébb ,eladási listára szánt játékosainkért!
13 éve
Törölt felhasználó
17 éves és az új Gerd Müller? pff... szerintem tök fölösleges ilyen tiniket igazolni az akadémiára :D Mert jobbak a saját nevelésű angolok :)

Szólj hozzá