A korábbi Arsenal támadó, Paul Merson úgy véli, az Arsenal-nak mindenképp meg kell szereznie a West Ham kapitányát, Scott Parker-t a nyáron. Merson úgy hiszi, hogy az Arsenal-nak Premier League tapasztalattal bíró játékosra van szüksége, és az idén az újságírók által az év játékosának megszavazott 30 éves középpályás megfelelő lehetőség Wenger számára. A szorgos középpályás jelenleg az angol válogatottal készül, de mivel a West Ham kiesik az élvonalból van rá lehetőség, hogy könnyen megszerezzék a játékost. A Daily Mirror idézte Merson szavait:
Ő volt a legjobb középpályás az országban idén. Az Arsenal-nak vásárolnia kell, olyan játékosokat, akik tapasztaltak, most nincs lehetőség megvárni, amíg beérnek a fiatalok 2-3 év múlva.
Lehet, hogy 30, de tudod, a következő két évben ő fogja hozni a kupákat az Arsenal-nak, mert tele van energiával, és hatalmas segítséget nyújthat Jack Wilshere-nek is.
Ő az a fajta játékos, akit szívesen nézek, ha játszik. Ahogy küzd, ahogy fut, mintha nem is érintené a talajt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
Törölt felhasználó
nagyon jó lenne,az egyik legjobb volt az egész szezonban a Pl-ben
13 éve
Törölt felhasználó
akoskaa4! Nem hivatalos infókat közöltem, csupán néhány nemzetközi oldal morzsáiból szemezgettem, ami kapcsolódik az Arsenalhoz. Ezek csak pletykák, amikből, a nyáron még legalább 2 millió lesz.
13 éve
Törölt felhasználó
off 2-re ,
ez vicc:D:D:D
alapból aguerot nem fogjak eladni a realnak,
kettő hiquain nem adnák el 15-ért
és nemis is lenen realis
gondoljatok csak bele bendő 10 , higany 15
különbség ? ég és föld
13 éve
Törölt felhasználó
hol olvastad ezt????
13 éve
Törölt felhasználó
off2: A Real Madridnál egyre biztosabb Sergio Aguero megszerzése, ezért Perez meg akar válni az általa nem szívlelt Gonzalo Hiquain-től, akinek az árát 15 millió euróban állapította meg (?). A pletykák szerint az Arsenal, és a ManCity lenne érdekelt az argentin leigazolásában.

Szólj hozzá