Angliában az az egyöntetű sajtóértesülés járja, hogy Arséne Wenger komolyan érdeklődik a múlt hétvégén kiesett West Ham United játékosáért, Scott Parkerért.

E pletykáknak ugyan ellentmondhat Wenger játékosigazolási politikája, ami miatt a francia nem szokott 30 éven felüli játékosokat igazolni, ám Parker esetében - ahogyan láthattuk Squillaci esetében is - kivételt tehet, ugyanis az angol középpályás amúgyis csak rövid távon lenne az Arsenal játékosa.

Érdekesség, hogy az angol sportújságírók egyesülete Parkert választották meg az év játékosának annak ellenére, hogy a West Ham már akkoirban is bajban volt. Akkor Wenger kijelentette, hogy Parker megérdemli a díjat még akkor is, ha a sérülékenysége miatt sokan megkérdőjelezték a győzelem jogosultságát.

A West Ham múlt hétvégén elszenvedett 3-2-es veresége a Wigan ellen hivatalosan is azt jelentette, hogy a klub távozik a Premier Ligából, így több játékosuk is elszerződhet, így Parker is. A tapasztalt játékosra pedig az Arsenal több okból is szüksége lehet.

Wenger a közelmúltban elmondta, hogy a távozók függvényében lesznek igazolások a nyáron, de Denilson vagy Rosicky maradására aligha van nagy esély, de a csapatnak mégis kellenek a tapasztaltabb játékosok, főleg az idei zakók után. Cesc Fabregas és Samir Nasri arsenalos jövője még mindig a levegőben lóg, bár a franciával megkezdődtek a tárgyalások. S végül egy konkrétum: az Arsenalnak hetekre kellhet majd nélkülöznie Alex Songot a 2012-es Afrikai Nemzetek Kupája sorozat miatt.

Az Arsenal mellett még a Manchester City és a Tottenham érdeklődik még Parker iránt, a Spurs például januárban hét millió fontot sem sajnált volna adni Parkerért. A Tottenham érdeklődése azonban most lanyulhat, méghozzá Sandro jó teljesítménye miatt.

Parker kivásárlási árát egyébként 6-15 millió font között becsülik, Wenger a hírek szerint maximum 10 millió fontig fog elmenni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

13 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne ha angolok is lennének a csapatban :D
13 éve
Törölt felhasználó
Nekem egy az egyben olyan parlouros beütése van, én nagyon örülnék neki.
13 éve
Törölt felhasználó
Húúúú, én neki örülnék a legjobban ha érkezne! Őt mindenképp el kell hozni, nagyon boldog leszek ha megszerezzük! Védekezőbb tipusú kp, semmiféleképpen nem szélső.

A következő szezonban már csak kevés dolgon kell javítani és meg lehet egy hőn áhított kupa. Ezek azok a dolgok:
1. Idén kellő érettséggel és jól játszottunk a rangadókon, gondolok itt a City, Chelsea, Mu, Barca elleni meccsekre. Ezekből sokszor győztünk, de ha nem (Chelsea 0-2, Barca 1-3) akkor is nagyot küzdött a csapat. Jövőre abba kell javítani, hogy ne szálljon el az agyunk és ne nézzük le a következő ellenlefet.

2. Ha nagy nyomás van a játékosokon azt jól kel lkezelni és ezért elsősorban Wenger a felelős, de pl. Newcastle ellen amikor bevolt szarva a csapat, akkor a legjobban egy jó bíró és pl egy Parker hiányzott, aki higgadságot önt a csapatba, elkéri a megszerzett labdákat és odateszi ahova kell. Cesc elképesztő játékos, és jövőre is kell a csapatunkba, de erre ő nem képes.

3. Van Persie ha kidől, akkor megfelelő helyettese legyen. Én nem elsősorban igazolásra gondoltam itt, hanem formába kéne hozni Bentnert és Chamkhot, mert mindketten jó játékosok. És valahogy velük azt kell elérni, hogy csereként beállva is fel tudjanak pörögni. Ez még Bendtnernek egész jól megy, dehát szélen nehéz egy ilyen játékosnak...

4. Kell valaki, aki irányítja a védelmet, mert ez Verma távollétében nagyon hiányzott. Koscielny és Djourou is nagyon jó védő, de nem tudják irányítani a hátsó alakzatot, és nem is fogják tudni, ez nem egy betanítható dolog. Nekem erre a posztra a két személyes kedvencem: Jagielka vagy Samba.

Sztem ha ez a 4 dolog megvan akkor jövőre már nagyon jó, érett csapatunk lesz. És azért ezek nem voltak nagy kérések, mert nem 100 milliókat kértem igazolásokra, sőt még 30 sincs.
13 éve
Törölt felhasználó
Cavani nagyon jó játékos,de nem feküdne neki a játékunk,góljai felét vagy többet fejjel szerzi
személy szerint a Porto játékosainak egyikének örülnék Hulk vagy Falcaonak eszméletlen milyen jó játékosok,ha 15 körül megtudnánk venni valaméket óriási lenne!csatárok közül még Benzemának örülnék,mert rebesgetnek olyat hogy nem fér majd be,de mióta megtalálta magát a Reálban nagyon jó,mind gólokban,mind mezőnyben
13 éve
Törölt felhasználó
:D :D

Szólj hozzá