A ma reggeli jelentések szerint Arsene Wenger el kezdte keresni az ideális védőt, aki kellő tapasztalattal rendelkezik, hogy Thomas Vermaelen párja lehessen a következő szezonban, ezért egy nyitó ajánlatott tett a Blackburn kapitányáért, Christopher Samba-ért.

A Mail jelentése szerint Wenger 8 millió fontot kínált a kongói játékosért, de nem valószínű, hogy a Rovers elengedi ilyen olcsón az Ewood Park-ból, különösen azután, hogy aláírt egy új szerződést januárban, így elvárható lenne, hogy ez csak egy nyitó lépés volt Wenger részéről.

Négy év után a Blackburn, 27 éves hátvédje,  Samba bejelentette, hogy ambiciózus játékos, és jelezte, hogy szívesen tenne egy lépést, az Emirates felé ezen a nyáron, miután januárban ezt nem tette meg.

A 193 cm magas kemény védő, minden bizonnyal olcsób megoldás, mint a 15 millió fontos Gary Cahill.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (58)

13 éve
Törölt felhasználó
Kolo elmenetele után már tényleg jót tenne egy erőteljes, magas védő. Remélem AW ezt most tényleg komolyan gondolja...
Ja igen! Gratulálok a Barcelona csapatának (még akkor is, ha éppen a Fabregas saga miatt közútálatnak örvendenek itt), Ők legalább berúgják a helyzeteiket.
13 éve
Törölt felhasználó
8 millió fontért nem hiszem h elengedik Sambát ,de jó lenne ,mellette senki sem Szambázna :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
félreértés ne essék, a 2 legútáltabb csapatom játszotta a bl döntőt. DE! hálát adok az égnek hogy nem ez a mocskos bundázó retkes evrafletcherferdinand és a többi fasszopó emelhette fel a trófeát. az egyetlen párosítás a világon ahol inkább a barcának szorítottam, de sokkal nehezebben emésztettem volna meg ha a buzi fergiék nyerik meg. uff.
13 éve
Törölt felhasználó
Na ne,miért kell mindig ugyanazt a csontot újra,és újra lerágni?!
13 éve
Attól még hogy gratulált nekik, attól még nem kell leteremteni. Mindenki gratulált nekik az Arsenal-szukolók közül, s még egy csomó játékos is, aki fent van Twitteren.

Szólj hozzá