Stuart Pearce csalódottságának adott hangot, miután kiderült, hogy Arsene Wenger javaslatára nem viheti ki magával az Európa Bajnokságra Jack Wilshere-t.

Wenger nyíltan beszélt Wilshere-rel kapcsolatos félelmeiről a szezon során, és miután megtudta, hogy a középpályást el akarják vinni a kontinensviadalra a következőt mondta:

Ez káros lehet az egészségére.


Néhány nappal később Wilshere kikerült a keretből, miután az orvosok a vizsgálatok eredményeire hivatkozva azt mondták, hogy közel áll ahhoz, hogy valamilyen sérülést összeszedjen.

Wilshere 53 meccset játszott le az Arsenal színeiben ebben a szezonban, viszont Pearce úgy érzi, hogy ha a klubnál ennyire aggódnak az egészségéért, akkor bajnokság közben is pihentetni kellene.

A szezon utolsó hat hetében egyszer sem pihent, pedig a statisztikák szerint, már akkor is a vörös zónában volt

- nyilatkozta Pearce.

Arsene nem szeretné, hogy teljesen leálljon

- tette hozzá.


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
akkor nekünk Young kell a helyére.....és még vki ha megy Arsha is....( Elia,Bastos,Downing,Jarvis) ez a Jarvis jól tolja nem??én úgy hallottam....
13 éve
Törölt felhasználó
kabbe Pearce...

Nasrinak meg grat ha elmegy

13 éve
Törölt felhasználó
Elmegy a fa**omba Pearce! Nem értem mit hőbörög, ha kimutatták a vizsgálatok a kimerültséget ill. sérülés lehetőségét.
13 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Nem akarok kárörvendő lenni, de kb 2 hete ajánlották fel neki a hosszabbítást! Mégis mire várna ? Most komolyan ? Én ha szeretek egy csapatot és leülnek tárgyalni, hülyeség h elküldtük neki az ajánlatunkat. Nem e-mailen történik ez. Bemegy az igazgatóiba leülnek és ott megbeszélik. A vezetőség megbeszél előtte egy keretet, hogy meddig engedik a fizetését. Első nap megmutatják az ajánlatát és alkudoznak, majd kap 2-3 nap gondolkodási időt és aláírja! Ha nem a pénzért marad itt akkor 1 -2nap alatt le lehet ezt rendezni és nem már a 14-15. napja ezzel törődni.

Szóval ő is csak ugródeszkának használta a csapatot és megy a fenébe..... de jó lenne ha maradna!
13 éve
sztetek Nasri elmegy??:S rem nem...és ha Arsha menni akar akkor elég lenne hozni Downing-ot....

Szólj hozzá