Az Angol kapitány Stuart Pearce megvédte tegnapi döntését. Akkor hozták ugyanis nyílvánosságra a közelgő barátságos meccsekre a keretet, ahol nagy meglepetésre Chamberlain kimaradt. Anglia a jövőhéten Hollandiával fog megmérkőzni.

 

Pearce döntését sokan kritizálták, amikor kihagyták Oxladet a keretből, ám a szövetségi kapitány ezen a barátságos meccsen a tapasztalt játékosokat akarja megnézni. ( Pearce Capelló leváltása előtt az U21 kapitánya volt, így jól ismeri Alex játékát ) Pearce továbbá azzal is magyarázta döntését, hogy nem hagyhatja ki Lampardot vagy Ferdinandot a keretből.

 

Ha behívom a keretbe akkor maximum 10 percet játszott volna. Kénytelen votlam kihagyni őt, mivel jól ismerem a fiatalokat. Ha sok fiatalt hívtam volna be akkor soha nem nyerhetünk ebben a korcsoportban, így egyenlőre marad az U21 nél Chamberlain. 

 

Alex nagyon jól játszik. Talán jelenleg ő a világ legjobb U21-es játékosa. De nekünk most a tapasztalatra van szükségünk, és amúgyis 10 percet játszott volna maximum, egy korosztállyal lentebb meg 90 percet.

- zárta a kapitány

 

 

 

 


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne a ha Koscielny és Gibbs is felépülne a meccsre, szerintem a MIlan ellen jól játszott az ifjú angol, pedig egy elég hosszú sérülésből tért vissza
12 éve
Törölt felhasználó
Nem is baj, hogy nem került be, legalább nem fenyegeti egy esetleges sérülés veszélye. Amúgy egész jó kis keretet szedett össze Pearce
12 éve
Törölt felhasználó
Teljesen jogos,ha az érett játékosok nem tudnak sikereket elérni,akk a fiatalok sem fognak!!

Szólj hozzá