Jens Lehmann kész az Arsenal-nál maradni a következő szezonban is, miután azt állította, hogy még meg vannak azon képességei, amik szükségesek ahhoz, hogy jó kapus legyen, és ezt be is bizonyítaná jövőre.

A volt német válogatott kapus két hónappal ezelőtt csatlakozott az Arsenal-hoz, mert a klub kapusproblémákkal küzdött.

A 41 éves hálóőr csupán egy mérkőzést kapott, rövid távú szerződése alatt, de a rendkívül magabiztos Lehmann úgy gondolja, hogy megmutatta, hogy elég jó ahhoz, hogy még maradjon a következő szezonra is.

A Bild- nek adott nyilatkozatot:

 

"Ez nem volt igazán visszatérés, hisz ez csak egy hobbi.”

"Három hét alatt sikerült formába lendülnöm, és a Blackpool ellen pályára is léphettem. A mérkőzése előtt ezt gondoltam: Meg tudod csinálni. Ezt nem lehet elfelejteni "

"A teljesítményem alapján, úgy gondolom, képes vagyok folytatni a játékot.”

"A csapattársak mindig kérdezik, hogy itt leszek-e a következő szezonban is velük.”

Még ha úgy dönt, hogy második alkalommal is visszavonul a korábbi Schalke, Borussia Dortmund és Stuttgart hálóőr, valószínűleg marad a labdarúgás területén, csak edzőként folytatná pályafutását. Ha elvégezte az edzői tanfolyamot, akkor Angliában szeretne munkát vállalni.

"El tudnám képzelni, hogy munkaként foglalkozzak a labdarúgással"- mondta.

"Amikor ilyen személyiségek vannak körülötted, mint Sir Alex Ferguson a Manchester United élén, vagy Arsene Wenger az Arsenal élén, akkor biztos vagy benne, hogy Anglia a legjobb választás edzőként.”

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
Egy ilyen emberre szüksége van a csapatnak, mindenki csak jókat mond róla a csapatban (talán az egyetlen kivétel Almunia, akit Jens 41 évesen is maga mögé szorított), felnéznek rá, szerintem kapusedzőként is megállná a helyét.
13 éve
Törölt felhasználó
A francnak kéne kapus... Szczesny tökéletes ! Minek kéne 2-3- évig Stekelenburg? Azt hiszem Szczesny bizonyított!
13 éve
Törölt felhasználó
meg Stkelenburg....ő nagyon kellene 2-3évig Szczesny elé....kell még a rutin, valamint, ha tényleg erősítünk, és néhány nem idevalótól megszabadulunk, és mindezeket komolyan is gondoljuk, akkor elfér egy kapus...ha lúd legyen kövér...azaz ha erőssítünk, tényleg erősítsünk, vagyis minden posztra vegyünk megfelelő embereket!
13 éve
Törölt felhasználó
korábban szó volt kapus edző igazolásáról... Jens jöhetne

Szólj hozzá