Emmanuel Frimpong hihetetlennek tartja Jack Wilshere gyors betörését az első számú csapatba.

A fiatal játékosok az előszezonban sok lehetőséget kaptak a felnőttek között. Wilsherenek sikerült megragadnia Arsene Wenger együttesében, de Frimpong hosszú távú sérülést szenvedett, így a szezonja már akkor véget ért, amikor még az el sem kezdődött.

A két tinédzser kilenc éves kora óta játszik együtt. 10 év elteltével pedig úgy tűnik, hogy Frimpongnak kell majd felnéznie csapattársára, ha majd visszanyeri fitneszét.

Hihetetlen, amit Jack csinál jelen pillanatban.

- mondta a ghánai

Sok fiatal játékos van, akik ugyanazt akarják véghezvinni, amit ő tett.
Csupán kapott egy esélyt az első számú csapatban. Jack megkapta a lehetőséget és élt is vele. Ez az, amit tenni lehet.
Jack nagyszerűen teljesít ebben a szezonban. Az előző években erősebb és gyorsabb lett. Nagyon jó látni, hogy mennyire jól végzi a dolgát.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen, de igaz ;) Követni kell a példáját, kell egy gyilkos Song mögé.
13 éve
Törölt felhasználó
Wilshere betörésében sajnos nagy szerepet játszott Ramsey lábtörése, de elmondhatjuk, hogy nem volt hiába való. Hiszen ha nem sérül meg a Walesi akkor ő sem kap ennyi lehetőséget, de elismerésem, hiszen 18 évesen már kirobbanthatatlan a kezdőből.

Ilyen idősen még Fabregas sem volt állandó kezdő a csapatban, de látva Cesc fejlődését Francesc távozása után nem csak a CSK szalagot kapja meg, hanem aranylabdát is kapni fog.

NAGYON NAGYON REMÉLEM, HOGY JACK SZEMÉLYÉBEN EGY OLYAN LEGENDA LESZ MINT DAVID O'LERRY, AKI KÖZEL 800 MECCSEN VOLT JELEN. 19 évesen már 40 meccs van a háta mögött, hát akkor 23 éves korára 300. 30-31 éves korára meglehetne a 600 tétmeccs, sőt... 36-37 éves korára már meglehet a 900. meccs is. De nagyon rossz belegondolni, hogy mire ő 37 éves lesz, addig én is a 37. életévemet fogom taposni, szóval ne öregedjen ilyen gyorsan, hiszen még élvezni akarom a fiatalságomat!
13 éve
Törölt felhasználó
Ehhez csak annyit: hogy így tovább Jack és mutads meg Te is Emmanuel ;)
13 éve
Törölt felhasználó
ezt így is kell egy lehetőséget kapsz élni kell vele...jó mondjuk ebben benne van az h ramsey megsérült anno..de nem ez volt a fő szempont...

Szólj hozzá